Food & Drinks

Mini-frituurpan te koop bij de Lidl voor een mini prijsje

Mini frituurpan Lidl

Als wij Nederlanders ergens gek op zijn dan is het wel frituren. Je kunt ons stiekem wel wakker maken voor een kroketje, frikandelletje of een patatje. Lidl maakt ons nu extra hongerig met een nieuwe aanbieding. Ze verkopen namelijk een mini frituurpannetje voor een mini prijsje!

Mini frituurpan – ideaal voor vrijgezellen

Frituren is toch wel onze guilty pleasure. Op zoek naar een leuke snack ervaring? Check dit 5-gangen diner bestaande uit frikandellen. Met deze mini frituurpan van Lidl is dit een fluitje van een cent en ben je ook nog eens weinig ruimte kwijt in jouw huis.

Mini frituurpan Lidl 2

De mini-frituurpan is extra klein van formaat en dus gemakkelijk op te bergen. Ideal voor vrijgezellen die maar voor één persoon hoeven te koken. Of voor studenten die juist weinig ruimte tot hun beschikking hebben.

Dankzij het mini formaatje is hij ook mega snel op de juiste temperatuur. Perfect voor de zondagsnacks of na een avondje stevig drinken met je maten. Of als je tussendoor gewoon zin hebt in een super snelle snack.

Mini frituurpan – mini prijsje

De mini frituurpan van Lidl beschikt over een schappelijke inhoud van 1,2 liter. Met een afmeting van 24,3 x 25,5 x 20,9 cm berg je deze kleine rakker eenvoudig op. De temperatuur is traploos in te regelen van 90 °C tot 190 °C graden zodat je elke snack kan bakken.

Mini frituurpan Lidl 3

Frituren is een luie aangelegenheid, dus snel schoonmaken is een must. De oliecontainer en friteusemandje zijn verwijderbaar en geschikt voor de vaatwasser. Ideaal als even snel willen snacken en weer door moet!

Maar het allermooiste aan deze aanbieding is toch wel de prijs. Voor nog geen twee tientjes – € 19,99 om precies te zijn – is deze mini frituurpan van jou. Je bestelt de mini-friteuse hier via de Lidl webshop.