Action verkoopt een kleine Audi R8 Spyder voor je koter
Tech

Action verkoopt nu een kleine Audi R8 Spyder voor je koter

Zoek je het perfecte Sinterklaas- kerst of verjaardagscadeau voor een kind? Action komt nu met een elektrische mini Audi R8 Spyder, een kinderuitvoering van het roemruchte Audi model. Zal wel peperduur zijn denk je misschien? Integendeel, voor maar 149 koop je er een.  Let op: de mini Audi is alleen online te koop, dus niet in de Action filialen.

Lekker rondrijden met een muziekje erbij in de mini Audi R8 Spyder

Welk kind wil nu niet net als een volwassene lekker in een eigen auto rondtoeren. Met deze miniversie van de Audi R8 Spyder kan je letterlijk alle kanten op. De auto heeft werkende koplampen en claxon en kan zowel voor- als achteruit rijden. Daarnaast heeft de auto nog een heerlijke feature: sluit je smartphone aan de radio en laat de favoriete muziek van de kleine bestuurder uit de boxen knallen!

SHOP NU VOOR 149 EURO

mini Audi R8 Spyder Action

Superveilig met bijgeleverde afstandbediening

Ook aan de veiligheid is gedacht, zoals een autogordel.  En met de meegeleverde afstandsbediening kan een volwassene de auto bijsturen, om ongelukjes te voorkomen. De afstandsbediening werk op batterijen, het gaat om twee 1,5V AAA-batterijen. Je hebt de batterijen wel nodig, want voor de veiligheid werkt het gaspedaaltje niet meer, zodra de batterij leeg is. Je kunt voor het gemak extra voordelige batterijen meebestellen uit de Action webshop.

mini Audi R8 Spyder Action

De specificaties van de mini Audi R8 Spyder

Nog meer specificaties van de mini Audi R8 Spyder: is de accu van de auto opgeladen, dan geniet de kleine bestuurder van een vol uur rijtijd. Het opladen van de accu duurt acht uur, en kan gewoon aan het stopcontact. De afmetingen zijn 60 x 106 x 41 (lxbxh). De mini auto is verkrijgbaar in rood en zwart.

SHOP NU VOOR 149 EURO

mini Audi R8 Spyder Action dashboard

Helaas kun je er niet zelf in rijden

Denk er wel aan dat de mini auto niet geschikt is voor de allerkleinsten, de adviesleeftijd is vanaf 3 jaar. Denk ook aan het maximale gewicht dat de auto kan dragen: 25 kilo. Je kunt er dus helaas niet zelf een rondje in rijden.

Eerder waren elektrische mini auto’s peperduur, maar Action zorgt voor een prijsdoorbraak met de mini Audi R8 Spyder. Wees er snel bij, want de verwachting is dat ze hard gaan, met de feestdagen in aantocht.

Action verkoopt een kleine Audi R8 Spyder voor je koter 3 1

Action verkoopt een kleine Audi R8 Spyder voor je koter 1 1

SHOP NU VOOR 149 EURO