Women

Miljuschka showt haar prachtig lijf in mooie lingerie

Miljuschka Witzenhausen lingerie instagram

Tv-kok Miljuschka Witzenhausen is meer dan een culinaire tovenares die haar volgers met een vleugje lifestyle en een snufje voedingstips weet te betoveren. De knappe brunette is ook nog eens een prachtige verschijning om te zien. Ze plaatste recentelijk een foto waarop ze de zomer uitzwaait terwijl ze een blauw lingerie setje draagt, en daar staan we graag even bij stil.

Culinair expert en sprankelende persoonlijkheid

Miljuschka is een sprankelende verschijning waar we vrolijk van worden. Ze weet hoe ze de zintuigen van haar volgers moet prikkelen, en dat doet ze niet alleen maar met de meest heerlijke recepten. Ze is zelf ook een toetje om naar te kijken, dus zijn we blij dat ze haar prachtlijf regelmatig showt op haar kleurrijke Instagram-pagina. Deze mooie dame heeft het allemaal.

De 37-jarige brunette wist ons de afgelopen zomer al te laten blozen met een waanzinnige bikini-foto, maar ze weet de temperaturen weer flink op te laten lopen met de foto die ze onlangs heeft geplaatst. Ondanks het feit dat we binnenkort weer mogen genieten van haar kerst fotoshoot op instagram, weet ze toch het zonnetje in huis te zijn met een foto waarop ze in lingerie poseert.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka Witzenhausen in blauwe lingerie op Instagram

De spontane Miljuschka deelt wel vaker een sensuele foto in lingerie, en dan ziet ze er altijd geweldig uit. Afgelopen zomer pakte ze zoveel mogelijk zonnestralen mee, die ze dan weer liet schijnen op de tijdlijn van haar 913K volgers op Instagram. Ze is mateloos populair, en dat komt omdat ze zo lekker gewoon blijft. Alle gekkigheid stopt ze in de waanzinnige gerechten die ze dagelijks maakt.

Wij vinden het altijd een feestje als we haar weer mogen aanschouwen. We hebben niet voor niets eerder de 10 mooiste foto’s van Miljuschka op een rijtje gezet. De onderstaande foto is er wederom eentje waar de knappe brunette trots op mag zijn. Ze ziet er namelijk fantastisch uit in dit lingerie setje van Livera, het merk waar ze vaker mee samenwerkt. Geniet van deze aantrekkelijke en culinaire powerwoman.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)