Women

Miljuschka in strak latex jurkje tijdens het Televizier-Ring Gala

miljuschka

De 57ste editie van Het Gouden Televizier-Ring Gala stond uiteraard in het teken van de uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen van Nederland, we konden ook genieten van de meest uiteenlopende haute couture op de rode loper. Onze favoriete tv-kok Miljuschka Witzenhausen was ook van de partij, en droeg een latex jurkje waarin de contouren van haar lichaam goed te zien waren.

Gouden Televizier-Ring Gala

Heel bekend Nederland liep uit voor het Televizier-Ring Gala, en alles draaide uiteraard om zien en gezien worden. De knappe Miljuschka verbaasde iedereen met een jurk waarin de rondingen van haar prachtige lichaam goed werden benadrukt. De populaire tv-kok heeft duidelijk aan een dieet gezeten, of is flink wezen sporten, want ze ziet er fantastisch uit.

Wij vonden haar altijd al een prachtige verschijning. Daarom hebben we eerder de 10 mooiste foto’s van Miljuschka aan jullie gepresenteerd. Haar ‘eerlijke foto’s’ op Instagram weten regelmatig olie op het vuur te gooien, waarmee ze extra hitte op het platform weet te creëren. Wij vinden haar geweldig, daarom zijn we blij verrast dat we haar wederom op haar best mogen aanschouwen. Dit keer dus niet achter het fornuis, maar op de rode loper.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka in zwarte classy jurk op Instagram

We konden afgelopen zomer genieten van Miljuschka in bikini, maar de onderstaande foto bewijst dat de brunette alles kan hebben. Zij maakt niet alleen eten sexy, maar ze weet ook kleding weet tot een smaakvol hoogtepunt te brengen. Op de Instagram foto zien we de tv-kok in een zwarte latex jurk waarin haar voluptueuze boezem goed tot zijn recht komt. Wat een prachtige dame is dit.

Het kledingstuk is afkomstig van een latex couture designer die meerdere prijzen in de wacht wist te slepen, waaronder de award voor ‘beste internationale fetish designer’. Het mag dus duidelijk zijn dat ontwerper Brigitte More niet alleen voor een cupcake bij Miljuschka aan de keukentafel komt zitten. Enfin, ze ziet er geweldig uit in deze jurk want ze heeft een prachtlijf.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)