Bekend & Beroemd

Miljuschka is er vroeg bij in kittig kerstjurkje voor “de lekkerste feestdagen”

miljuschka-witzenhausen-kerstjurkje
Foto: Instagram (@miljuschka)

Het is oktober en de kerstdagen staan alweer te trappelen om aandacht. Je ziet de winkels nu al inspelen op de leukste en gezelligste feestdagen van het jaar. Ook Miljuschka Witzenhausen is er dit jaar wederom als de kippen bij. Ze heeft namelijk haar leukste kerstpakje aangetrokken om haar fans te verrassen met een fijne foto. Geen wonder dat de reacties en likes binnen een dag door het dak gaan.

Miljuschka Witzenhausen- chef naar ons hart

Miljuschka is al sinds jaar en dag bekend in Nederland. Ze begon haar carrière op jonge leeftijd als model, maar besloot al snel de focus te leggen op koken. Ze volgde een opleiding tot culinair superster en werkte zelfs in verschillende restaurants om de fijne kneepjes van het vak te leren. Later besloot ze een eigen website in het leven te brengen en zichzelf als merk neer te zetten. Dit leverde haar geen windeieren op en zorgde voor een flink vermogen.

Haar vermogen is onder andere terug te leiden uit de verkoop van haar boeken en magazines, haar werk voor 24Kitchen en haar succesvolle website Miljuschka.nl. De brunette gaat namelijk met haar 963.000 volgers al richting de mijlpaal van een miljoen. Ze wint duidelijk op alle vlakken in het leven met haar open en eerlijke content.

miljuschka-kerstjurkje-kerst

Perfecte voorbeeld van body positivity

De social media-chef maakt zich ook hard voor body positivity. Dit is een beweging die zich richt op zelfacceptatie en waardering van alle vormen en maten. Zelf is ze een goed voorbeeld van deze beweging en ze voegt de daad bij het woord. Met haar ronde vormen en eerlijke content inspireert ze zowel mannen als vrouwen.

Op haar social media promoot ze eerlijke dieetculturen, gaat stigma’s tegen en waarschuwt voor obsessies met perfecte vormen en maten. Dit zorgt, naast veel fans, ook voor veel haat op haar social media. Toch is Miljuschka niet van haar stuk te brengen en gaat keihard succesvol door met het delen van haar content.

miljuschka-witzenhausen-magazine

Miljuschka in kerstsferen

Nog minder dan 80 dagen en dan staat kerst alweer voor de deur. Komende kerst brengt de tv-chef weer haar bekende Miljuschka Magazine uit. Het is nooit te vroeg om alvast kerstoutfits te testen, zo bewijst Witzenhausen met haar laatste foto op social media.

Nieuwsgierig geworden naar de kittige foto van Miljuschka? Dat begrijpen we. Bekijk de shoot op haar Instagram-profiel hier. Het is niet de eerste keer dat ze viraal gaat tijdens de kerstsferen. Ze toonde een paar jaar geleden al haar zogenaamde ‘kerstballen’.