Women

Miljuschka showt topless haar ‘kerstballen’ op Instagram

miljuschka witzenhausen kerst fotoshoot

We hoeven nog maar 39 dagen te wachten tot kerst. Om alvast in de kerststemming te komen heeft Miljuschka Witzenhausen alvast haar kerstballen van zolder gehaald. Het mooiste? Ze showt haar kanjers topless op Instagram en deelt ze met haar volgers. Wat een wereldvrouw!

Wie is Miljuschka Witzenhausen?

Heeft Miljuschka nog een introductie nodig? We kennen deze schoonheid natuurlijk allemaal van haar kookprogramma’s en heerlijke recepten. We kunnen het erover eens zijn dat het succes van onze Miljuschka geen grenzen kent. Dat geldt overigens ook voor haar invloed op sociale media. Ze gaat om de haverklap viraal door haar prachtige foto’s.

Ze maakt haar eigen recepten, content en is veel op televisie te zien. Daarnaast maakt ze een podcast en schrijft haar eigen kookboeken. Ze heeft het er maar druk mee. Voor de kerstdagen lanceerde ze een magazine met kerstrecepten en tips voor een spetterend kerstdiner. Om dit magazine te promoten ging ze uit de kleren. Betere reclame kun je in onze ogen niet maken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka en haar pikante kerstballen

Wij zijn helemaal in de kerststemming gekomen door haar kerstballen en pikante fotoshoot. We willen bijna het magazine aanschaffen, puur door deze foto.

Kun jij ook geen genoeg krijgen van Miljuschka? Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 mooiste Instagram foto’s van onze eigen mevrouw Witzenhausen. Bekijk deze top 10 hier.