Food & Drinks

Miljuschka Witzenhausen showt haar lijf in niets verhullende fotoshoot

miljuschka-witzenhausen-fotoshoot

Miljuschka Witzenhausen is een Nederlandse televisiepresentatrice, chef-kok en voedselblogger. Ze is vooral bekend vanwege haar optredens in verschillende kook- en lifestyleprogramma’s op de Nederlandse televisie. Maar naast haar mediaoptredens is ze ook veel actief op sociale media.

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka begon haar carrière als model, maar besloot al snel om zich te concentreren op haar passie voor koken. Ze volgde een culinaire opleiding en deed ervaring op in verschillende gerenommeerde restaurants. Op haar website Miljuschka.nl deelt ze haar recepten, voedingsadviezen en lifestyle tips. Met deze berg aan ervaring in combinatie met haar enthousiaste kijk op voedsel liet haar televisiedebuut niet lang op zich wachten.

Miljuschka Witzenhausen heeft deelgenomen aan verschillende televisieprogramma’s. Een hiervan was “24Kitchen”, waar ze als chef-kok optrad. Ook presenteerde ze het programma “Miljuschka’s Food Trucks”, en was de brunette jurylid in de Nederlandse versie van “MasterChef”. Haar charismatische persoonlijkheid en simpele maar zeer effectieve tips hebben haar geliefd gemaakt bij het publiek, waaronder wijzelf.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Body positivity Miljuschka Witzenhausen

Body positivity is iegs waar de tv-chef zich hard voor maakt. Het is een beweging die zelfacceptatie en waardering voor het eigen lichaam bevordert, ongeacht de grootte, vorm of uiterlijk ervan. Alle lichamen zijn waardevol en verdienen respect, ongeacht schoonheidsnormen en idealen. Dit is een filosofie waar Miljuschka Witzenhausen pal achter staat, en dat is te zien op haar sociale media.

Ze probeert haar volgers op sociale media aan te moedigen om schadelijke dieetculturen, stigma’s rondom dieet en obsessies met geïdealiseerde lichaamsvorm en -grootte te veroordelen. En hoewel er altijd mensen op sociale media zullen zijn die je veroordelen, gaat Miljuschka vastberaden door., en dat kunnen wij alleen maar waarderen. Ook deelt ze regelmatig recepten, kookvideo’s en persoonlijke updates over haar leven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Eettrends

In recente trends op het gebied van gastronomische meesterwerken zien we een groeiende populariteit van innovatieve snacks en unieke eetervaringen. Een voorbeeld hiervan zijn de ballen van Dries Roelvink, die vanaf nu overal in het land te proeven zijn. Ook foodblogger Snackspert speelt een grote rol bij het ontdekken en delen van nieuwe culinaire hoogstandjes, waardoor hij een inspiratiebron is geworden voor fijnproevers in ons land.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)