Women

Miljuschka beeldschoon in weinig verhullend setje op Instagram-foto’s

Miljuschka lingerie instagram 1
Foto: Instagram / @miljuschka

Miljuschka heeft ons wederom positief verrast met een prachtige foto op Instagram. De aantrekkelijke kok en voedingsexpert is regelmatig een lust voor het oog door de sprankelende foto’s die ze op social media plaatst. Dit keer geeft ze haar vele volgers een pikante cadeautip, die ze zelf aantrekt en presenteert. Wij staan daar uiteraard graag even bij stil, dus schenken we hier met alle liefde wat aandacht aan.

Mooi van binnen en van buiten

De tv-kok heeft een spontane persoonlijkheid, wat prima past bij haar betoverende uiterlijk. Het is niet de eerste keer dat de brunette zichzelf in lingerie aan haar volgers laat zien, ze plaats in verband met haar samenwerking met lingeriemerk Livera vaker een setje op Instagram. Soms vraagt ze haar volgers om hun mening bij het kiezen van lingerie, maar in dit geval geeft ze een prima cadeautip.

Miljuschka ziet er niet alleen maar adembenemend uit in lingerie, we konden afgelopen zomer zien dat ze er in bikini ook uitziet om door een ringetje te halen. Deze schoonheid weet niet alleen hoe ze haar gerechten moet presenteren, maar ook zichzelf. Ze zorgt namelijk vaak voor extra hitte op Instagram, en dat vinden wij uiteraard helemaal goed. Deze dame is een lust voor het oog.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka showt setjes lingerie op Instagram

Op de onderstaande foto’s zien we de knappe Miljuschka verschillende setjes lingerie van Livera passen. In de caption lezen we dat de lingerie prima als cadeautje kan worden weggegeven, maar dat vrouwen het ook voor zichzelf kunnen kopen. Wij vinden de foto op zich al een presentje, dus dat zit wel goed. Een sensuele foto van de tv-kok is bij ons altijd een welkome verrassing.

De lieftallige brunette is al langer onze favoriet, daarom hebben we eerder met alle plezier de 10 mooiste foto’s van Miljuschka bij elkaar gezocht. De onderstaande foto past daar zeker tussen, want ze ziet er werkelijk fantastisch uit. Deze dame weet hoe ze onze zintuigen moet prikkelen, dus nemen we graag de tijd om de onderstaande foto’s te bewonderen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)