Women

Miljuschka vraagt volgers om mening bij het kiezen van lingerie

miljuschka

De altijd aantrekkelijke en uiterst sympathieke tv-kok Miljuschka Witzenhausen is behalve een goede chefkok ook een prachtige dame om te zien. Ze is een lifestyle-voorbeeld voor veel vrouwen, en gaat dan ook regelmatig met een lingeriesetje op de foto. In dit geval vraagt ze haar volgers om te kiezen tussen twee beha’s. Ze showt ze persoonlijk op twee buitengewoon mooie foto’s op Instagram.

Tv-kok en lifestylecoach

Miljuschka is meer dan alleen een mooie vrouw die achter het fornuis de lekkerste gerechten in elkaar flanst. Haar rijke carrière omvat ook aspecten met betrekking tot voeding, dieet, kleding, en lifestyle. Deze alleskunner deelt dus niet alleen kiekjes waarin ze in bikini staat te poseren, maar ze laat ook zien dat ze er in een latex jurkje fenomenaal uit kan zien.

De knappe brunette komt regelmatig bij ons voorbij, en ze is dan ook een absolute favoriete. Dit is niet de eerste keer dat ze een foto deelt waarop ze zich in lingerie op de gevoelige plaat vast laat leggen, want ze deed dit eerder toen ze zich liet fotograferen voor lingeriemerk Livera. Dit doet ze nu dus dunnetjes over door twee beha’s te showen van hetzelfde merk. Ze vraagt in het onderschrift de mening van haar volgers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka vraagt volgers op Instagram naar mening over beha

Op de eerste Instagram foto zien we de sprankelende tv-kok poseren in een setje met camouflagekleuren. Miljuschka is duidelijk een kameleon, want ze weet zich prima aan te passen als ze het andere setje aan haar volgers presenteert. Dat is een blauwe brassière met een bijpassende slip. Ze staan haar beiden geweldig. Ze weet duidelijk hoe ze iets creatief tentoon moet stellen, maar dat konden we al zien aan de opmaak van haar culinaire hoogstandjes.

Wij zijn in ieder geval blij verrast met haar aanwezigheid, want ze is bij ons altijd welkom. We hebben niet voor niets eerder de 10 mooiste foto’s van Miljuschka op een rijtje gezet. Deze dame weet zoals altijd hoe ze onze zintuigen moet prikkelen, en daar kunnen we geen genoeg van krijgen. Check hieronder de setjes die ze voor Livera aanprijst, want met haar prachtlijf kan ze dat als geen ander.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)