Women

Miljuschka viert de lente met prachtige bikini-foto op Instagram

Miljuschka omarmt de lente met prachtige foto op Instagram
Foto: Instagram @miljuschka

Culinaire schoonheid en presentatrice Miljuschka Witzenhausen is het boegbeeld van body positivity, en is met recht trots op haar rondingen. Ze is een echte zonaanbidster en pakt het liefste elke zonnestraal mee. Nu de lente is aangebroken laat de brunette weten dat ze helemaal klaar voor de zomer is, en deelt ze foto’s van zichzelf in bikini om dit te onderstrepen. Miljuschka weet wederom alle zintuigen van haar vele volgers te prikkelen.

Boegbeeld van body positivity

Miljuschka weet als geen ander hoe ze body positivity moet uitstralen, want ze is een voorbeeld voor velen. Ze plaatst regelmatig foto’s van zichzelf op Instagram, en straalt op elk kiekje, daarom is het een genot om naar de 10 mooiste foto’s van Miljuschka te kijken. Ze werkt samen met lingeriemerk Livera, en showt graag setjes van het merk, waarna ze haar volgers vraagt om hun mening bij het kiezen van lingerie.

Ook de foto’s van Miljuschka in bikini kunnen op veel positieve reacties rekenen, en vaak zorgen deze voor extra hitte op Instagram. De tv-kok weet dus niet alleen hoe ze een heerlijk gerecht moet bereiden, maar ze is zelf ook een traktatie om naar te kijken. Het is niet de eerste keer dat ze een sensuele foto op social media plaatst, want ze komt regelmatig op de tijdlijnen van haar 916K volgers voorbij.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Miljuschka plaatst bikini-foto op Instagram

Ze weet van elk jaargetijde een feestje te maken, en maakt dan de lekkerste gerechten. Ze is niet alleen een tv-kok en een presentatrice, maar ze schrijft ook over eten, en weet met haar body positivity-foto’s uit te stralen dat iedereen blij met zichzelf mag zijn, en daar hoef je geen afgetraind model voor te zijn. Naomy van Beem zal het hier vast mee eens zijn, ondanks het feit dat ze dagelijks in de sportschool is te vinden.

We kunnen vaststellen dat Miljuschka alleen maar positiviteit uitstraalt, en dit met alle liefde overbrengt op haar fans en volgers. Onder die volgers zit Chantal Janzen, die zelf ook graag positiviteit via Instagram op haar volgers overbrengt. Op de onderstaande foto weet de tv-kok iedereen te motiveren om alles uit het leven te halen, want ook dit keer heeft ze een smakelijke foto online gezet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)