Jongste kind in het gezin heeft de meeste kans om miljonair te worden
Media

Jongste kind in het gezin heeft de meeste kans om miljonair te worden

Ben jij het jongste kind in het gezin? Dan is er een grote kans dat je vaak het pispaaltje bent. Maar karma komt jou helpen. Je hebt namelijk de meeste kans om miljonair te worden! Dus voortaan kunnen oudere broers en zussen maar beter wat meer respect hebben voor de jongste.

Uit onderzoek van de universiteiten van zowel Birmingham als Reading is namelijk gebleken dat de jongste de meeste kans heeft om mega rijk te worden en een zaken imperium op te bouwen. Dit onderzoek is in Engeland gehouden dus het geldt het in ieder geval voor de Britten. Maar liefst 6300 Britten werden in dit onderzoek meenomen. Het bleek dat wanneer je 1 oudere broer of zus hebt in het gezin, je maar liefst 49% kans hebt dat je op 38 jarige leeftijd ondernemer bent. Best een bizarre statistiek!

Bij meerdere oudere broers en zussen is de kans 43%. In het onderzoek zijn alleen gezinnen meegenomen zonder zakelijk verleden, dus alleen de echte selfmade miljonairs. De conclusie die de onderzoekers hieruit opmaken is dat de jongste het meeste risico durft te nemen, zowel thuis als op zakelijk gebied. Onlangs werd in dit onderzoek ook al bewezen dat de jongste telg het beste kan rijden, wat een talenten! Tag jouw broers en zussen die dit even moeten lezen!