Living

Binnenkijken: prachtige miljoenenvilla van René Froger staat te koop

villa-van-rene-froger-blaricum

Het zal je niks verbazen dat het salaris en vermogen van Topper René Froger niet tegenvalt als je deze woning ziet. De zanger heeft dan ook een prachtige miljoenenvilla samen met zijn vrouw Natasja in Blaricum. Het was de bedoeling om hier oud te worden, maar nu alle kinderen de deur uit zijn, willen de Frogertjes graag een kleiner stekje. 

Villa van René Froger in Blaricum

”Een eigen huis, een plek onder de zon”. En wat voor een huis! Een paar dagen geleden verscheen deze prachtige woning op Funda. ‘Hier wordt ‘koninklijk’ gewoond. Zeg maar gerust ‘geresideerd’. Het is dan ook met gepaste trots dat wij u deze vrijstaande villa van de absolute top klasse presenteren’, schrijft de makelaar op de bekende huizensite. Koninklijk is de villa van René Froger zeker met een kavel van bijna 6.500 m2 en 9 kamers.

Aan luxe zal niets ontbreken met een buitenzwembad en prachtig terras. Zin om te sporten? Dat kan in het het souterrain waar een gym ter beschikking staat. Na de fitness is het tijd voor ontspannen in de sauna en het stoombad. Wanneer je helemaal voldaan ben van het sporten en de wellness is het een goed idee om je vrienden uit te nodigen, biertje erbij te pakken en te genieten van een goede Netflix documentaire of film in je eigen thuisbioscoop.

tuin-rene-froger

wellness-villa-van-rene-froger

gym-villa-van-rene-froger

thuisbioscoop-villa-van-rene-froger

Huis met een crimineel verleden

in 1994 heeft de familie Froger het huis gekocht voor slecht 744.000 euro. Dat is in deze tijd bijna niet meer voor te stellen. De villa was eerder eigendom van inmiddels overleden autocoureur/drugshandelaar Charles Zwolsman. Hij werd in de jaren 90 bekend door een ruzie met officier van justitie Jo Valente, die hij eerder kende van her racecircuit in Zandvoort.

In de tijd dan Zwolsman er woonde stonden er in de kelder van de villa nog geldtelmachines. Daar was vast een heel ander sfeertje. Benieuwd voor welk bedrag de woning nu te koop staat? We zijn dit niet vaak tegengekomen, maar de prijs van de woning is ‘op aanvraag’. Hoeveel ze voor de villa krijgen is dus niet bekend.

Waar gaan de Frogers naartoe?

Hoewel de vraagprijs niet bekend is, heeft Quote wel laten weten dat er zo’n 4.6 miljoen aan hypotheek op zit. Dat is een aardig bedrag, maar als je weet wat René Froger per optreden vangt valt het alweer mee. We weten dus niet wat het huis precies gaat opleveren, maar geschat wordt zo’n 5.5 miljoen als je kijkt naar wat soortgelijke huizen in Blaricum opbrengen.

Waar de familie hierna gaat wonen is nog niet helemaal bekend. Blaricum is nog steeds favoriet, alleen een plek dichterbij het centrum zou wel fijn zijn. Restaurantjes en winkeltjes op loopafstand! Wij zijn benieuwd in wat voor prachtig stulpje ze hierna zullen wonen en of je daar ook zo’n heerlijk gezellig bbq plekje hebt. Op funda kun je meer foto’s zien van de prachtige villa van René Froger. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Natasja Froger (@natasjafroger)