Living

Zo ziet het miljoenenpand van vicepremier Sigrid Kaag er van binnen uit

sigrid kaag

Sigrid Kaag is vice-premier, minister van Financiën en partijleider van D66. Bij zo’n functie hoort uiteraard een passend salaris. We hebben haar salaris en vermogen eerder uitgelicht. Het zal haar dus geen enkele moeite hebben gekost om de hypotheek van haar onderkomen rond te krijgen. Haar woning is echter geen simpel appartement, maar een statig pand van 1,4 miljoen euro. We gaan even binnen kijken.

Statig miljoenenpand in Den Haag

Sigrid Kaag kocht het statige pand in Den Haag vorig jaar voor maar liefst 1,4 miljoen euro. Het monumentale pand staat in de chique wijk Benoordenhout, de wijk waar niet alleen Prins Constantijn en gravin Eloise wonen, maar ook premier Mark Rutte. Laatstgenoemde heeft zelfs tijd vrijgemaakt om een kijkje te nemen in het huis van Kaag. De politicus zit er warmpjes bij in haar royale woning.

Het pand heeft een woonoppervlakte van 325 vierkante meter. Ze heeft genoeg ruimte om bezoek te laten overnachten, want het pand heeft acht slaapkamers en drie badkamers. Het huis heeft vier woonlagen en beschikt ook nog over een kelder. Behalve een reeks kamers is het huis ook voorzien van een zonne- en dakterras. Dus als het Haagse zonnetje schijnt kan ze daar volop van genieten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sigrid Kaag (@sigridkaag)

Sigrid Kaag verkocht huis in Scheveningen met winst

Kaag woont er met haar man Anis al-Qaq, een voormalig Palestijnse ambassadeur in Zwitserland, en haar vier kinderen. Er is niet veel bekend over haar echtgenoot, behalve dat het stel in 1993 in het geheim is getrouwd. Eigenaardig detail is het feit dat in het kadaster staat te lezen dat Sigrid Kaag ongehuwd is. Hoe dan ook; ze woonden voordat ze de woning kocht in een huis in Scheveningen.

Deze woning wist ze met een winst van 225.000 euro te verkopen. Het kapitale optrekje waar ze nu met haar gezin woont heeft naast acht slaapkamers ook een riante achtertuin van 101 vierkante meter, en een royale keuken met inbouwapparatuur. We kunnen helaas niet achterhalen wat de hypotheek is, want die gegevens zijn afgeschermd, maar we gaan er vanuit dat ze dit makkelijk op kan brengen. Beelden via Roddelpraat.nl

woning huis adres sigrid kaag 1

woning huis adres sigrid kaag 2

woning huis adres sigrid kaag 4

woning huis adres sigrid kaag 5

woning huis adres sigrid kaag 6