Health

‘Mike Tyson en Jake Paul gaan de ring in voor 49 miljoen dollar’

Mike tyson jake paul boksen

Jake Paul was de man van 2021. De Youtuber/Bokser/Influencer/Troll-koning verdiende 45 miljoen dollar in een jaar tijd. Hij veroverde zelfs een deel van de boksfans met zijn KO tegen Tyron Woodly. Volgens verschillende bronnen duikt Jake Paul binnenkort opnieuw de ring in, deze keer tegen een levende legende. Niemand minder dan Iron Mike Tyson is zijn mogelijke volgende tegenstander.

Jake Paul tegen Mike Tyson

Mike Tyson is ook weer terug in de ring en vocht onlangs tegen Roy Jones Jr. Het begint bij de ex-wereldkampioen weer te kriebelen en ook het geld zal een belangrijke rol spelen. Jake Paul is ook dol op, en goed in, het verdienen van flinke knaken. Dat is een reden dat deze bokspartij wellicht een groot succes zal gaan worden, ondanks het het enorme leeftijdsverschil van 30 jaar tussen de boksers.

Mike Tyson zou in eerste instantie met Logan Paul, de oudere broer van Jake, de ring in gaan. Volgens verschillende kranten is het echter de jongere en lichtere Jake Paul die het moet gaan opnemen tegen Iron Mike. De prijzenpot? Maar liefst 49 miljoen dollar per bokser. Dat is geen misselijk bedrag voor beide heren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jake Paul (@jakepaul)

Liefde voor de sport of het geld?

Volgens tabloid ‘The Sun‘ gaat het vooral om zowel geld als prestige: “Mike is op zoek naar een bepaald cijfer om in de ring te komen met een winstdelingsgarantie. Jake heeft dat ook duidelijk in gedachten, maar wil de wereld graag laten zien dat het in de ring stappen met een man die ooit de slechtste man ter wereld werd genoemd, zijn bokscarrière naar een hoger niveau tilt.”

We zijn heel benieuwd of Mike Tyson deze uitdaging aangaat. We hopen stiekem dat deze partij doorgaat en Tyson zijn skills wederom kan laten zien. Het is in ieder geval een mooie clash tussen de oude wereldkampioen en de nieuwe Youtube-lichting. We houden je op de hoogte.