Geld & Carrière

Michel Perridon verkoopt duurste huis van Nederland (1.775 m2)

michel perridon duurste huis nederland

Michel Perridon heeft het duurste huis van Nederland te koop gezet, dat nog gebouwd moet worden. Dat klinkt vreemd, maar ‘The Hill Estate’, dat op een privé-eiland in Rotterdam-Hillegersberg komt te staan, wordt door makelaarskantoor Christie’s omschreven als het ‘duurste huis van Nederland’. Wij hebben nog wel wat geld in een oude sok liggen, dus namen we dit project even onder de loep.

The Hill Estate

Michel Perridon is een schatrijke ondernemer die onder andere aan de basis stond van het Trust imperium, een elektronicabedrijf dat wereldwijd hardware artikelen zoals webcams en toetsenborden verkoopt. Daarnaast bezit hij tientallen panden in Rotterdam, maar The Hill Estate is de spreekwoordelijke kers op de taart. Perridon heeft het kavel vijf jaar geleden voor 18 miljoen euro gekocht.

Na jarenlang getouwtrek heeft de zakenman de bouwvergunningen voor elkaar gekregen, en mag er op het perceel gebouwd gaan worden. De potentiële koper moet minstens 30 miljoen euro meenemen, want dat is de hypotheek dat Michel Perridon erop heeft laten vestigen. Er wordt geen vraagprijs genoemd, maar op de website van Christie’s is meer informatie te vinden over dit project.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door deluxery (@deluxerynl)

Michel Perridon verkoopt het duurste huis van Nederland

Op het moment van schrijven is alleen de onderste verdieping van The Hill Estate voltooid, maar het pand staat nu al in de verkoop. “Dit unieke verborgen paradijs van Rotterdam biedt u de mogelijkheid om uw eigen ultieme droomvilla te realiseren van in totaal indicatief 1.775 vierkante meter” aldus de makelaar die betrokken is bij de verkoop. De gevel en het rieten dak geven een impressie van het majestueuze uiterlijk.

In principe was het Perridon zelf die in deze villa wilde gaan wonen, maar hij kwam niet verder dan de fundering en de bouwvergunningen. Dus nu gaat het pand in de verkoop en vertrekt Michel Perridon naar Dubai. Er is ruimte voor een zwembad, een grote wellness, een botenhuis, en nog meer faciliteiten. Het eiland is omringd door water, dus er is veel mogelijk. Check hieronder de beelden voor een impressie: