michael pilarczyk verhaal visie vermogen
Geld & Carrière

Michael pilarczyk: zijn inspirerende verhaal, visie en miljoenen vermogen

Michael Pilarczyk wordt beschouwd als de beste motivatiespreker van Nederland. Het succes is hem echter niet aan komen waaien. Hij moest door diepe dalen om te komen waar hij nu is. Inmiddels is Pilarczyk een vermogende multimiljonair, en een spiritueel en zakelijk mentor van velen. Lees hier over zijn ongelofelijke verhaal.

Het levensverhaal van Michael Pilarczyk

Michael Pilarczyk werd in 1969 in Polen geboren, maar groeide op in Zoetermeer. Hij studeerde journalistiek en een cursus radio broadcasting & marketing in San Diego in de VS. Dit was de basis voor zijn radio- en tv carrière. Hij werkte bij radio Veronica, maar verhuisde uiteindelijk naar Radio 538, het station waar hij mede-oprichter van is. Hij stond ook aan de basis van succesvolle TV-productiebedrijven.

Pilarczyk verdiende miljoenen met zijn bedrijven, en besloot om zijn geld te beleggen op de beurs. Dat bleek een cruciale stap te zijn voor de rest van zijn leven, want hij raakte in 1998 al zijn geld kwijt, en ontwikkelde een schuld van 2 miljoen. In die periode was ook zijn vrouw terminaal ziek, wat hem inspireerde om te vechten tegen de neerwaartse spiraal in zijn leven. Gezondheid is alles. Hij besloot letterlijk om het roer om te gooien.

Pilarczyk werkte keihard om al zijn schulden af te betalen. Na een burn-out van twee jaar besloot hij een 40 maanden durende sabbatical te houden, en maakte een zeilreis, dat een ander mens van hem zou maken. In die periode schreef hij het boek Dansen in de hemel. Na zijn terugkomst begon hij aan ‘het tweede deel’ van zijn leven. De motivatiespreker Michael Pilarczyk was geboren.

De visie van Michael Pilarczyk

Michael Pilarczyk ontmoette hij Dan Peña, een Mexicaans-Amerikaans ondernemer en motivatiespreker, die uiteindelijk zijn zakelijk mentor zou worden. Daarnaast heeft Pilarczyk ook een aantal spirituele mentoren, zoals Anah Maa, die hij op Bali ontmoette. Gewapend met zijn kennis en levenservaring besloot hij om ‘zijn nieuwe leven’ in te vullen met het doorgeven van zijn zienswijze, spiritualiteit en wijsheid.

Met de geloofsovertuiging ‘what you imagine, you become‘ werd hij een succesvol schrijver van bestsellers, en spreker over persoonlijk succes, bewustzijn, meditatie en mindset. Hij noemt zichzelf leraar in de levenskunst, en geeft zijn visie door aan mensen die willen groeien op persoonlijk, spiritueel en zakelijk vlak.

Hij schreef de bestseller Master your Mindset, en begon samen met zijn huidige vriendin, Cindy Koeman, een succesvolle podcast met de naam Leef je Mooiste Leven. Inmiddels is Michael Pilarczyk een begrip op het gebied van zelfontwikkeling. Ook het vervolg op Master your Mindset, Je bent zoals je denkt, werd een bestseller. Hij is het levende bewijs dat je eigen mindset de sleutel is naar jouw mooiste leven.

michael pilarczyk show

Het vermogen van Michael Pilarczyk

Zijn visie maakte een multimiljonair van Michael Pilarczyk. Het was altijd al een ondernemer die veel geld wist te verdienen met zijn bedrijven, maar het levenspad wat hij nu volgt heeft hem schatrijk gemaakt. Volgens zijn visie is rijk worden een keuze, maar daar moet je ook hard voor werken. En dat heeft hij gedaan. Hij heeft offers gebracht, ging door wanneer anderen opgaven, en werkte dag en nacht.

Het exacte vermogen kunnen we niet achterhalen, maar als we uitgaan van tonnen per maand aan inkomsten van zijn theatershows, zijn Mastermind Academy, persoonlijke coachings, lezingen, zijn boeken, een betaalde meditatie-app dan kunnen we vaststellen dat hij rustig op zijn zeilboot achterover kan liggen. Maar dat doet ‘Mr Mindset’ niet, wat het is een man met een missie; mensen hun mooiste leven laten leven.