michael jordan boxershort
Media

Gebruikte boxershort Michael Jordan voor belachelijk bedrag verkocht

Wij hebben het gekste nieuws van de dag gevonden. Een boxershort van ex-basketballer Michael Jordan is namelijk voor een absurd bedrag over de toonbank gegaan. Het meest bizarre? Het is een gebruikte boxershort. Het moet niet gekker worden.

Gebruikte onderbroek van Michael Jordan

Mensen zijn op zoek naar de gekste producten. Denk aan een tissue van Messi, die voor rond de 1 miljoen dollar over de toonbank ging. Nu is er op een online veilingsite een gebruikte boxer van Micheal Jordan verkocht voor bijna 2800 dollar. Het is maar wat een gek er voor geeft.

We zijn heel erg benieuwd wat de nieuwe eigenaar er mee gaat doen. Ophangen of zelf dragen? In beide gevallen vrij bijzonder natuurlijk. Michael Jordan is en blijft een van de grootse sportlegendes aller tijden, toch gaat dit in onze ogen toch een stapje te ver.

Zichtbare sporen van gebruik

In de beschrijving van het verkochte product staat het volgende: er zijn zichtbare sporen van gebruik in de onderbroek te zien. Er zit dus duidelijk een luchtje aan deze aankoop. Naast deze onderbroek werden er ook andere kledingstukken van Jumpman verkocht.

Het is uiteraard een bijzonder item, toch hadden wij ons geld liever ergens anders aan besteed. Bijvoorbeeld aan deze exclusieve sneakers. Wat is jouw gekste aankoop ooit geweest? Laat het weten in de comments!