Women

Dit is de knappe moeder van enfant terrible Noa Lang

noa-lang-moeder-manon
Foto: Instagram (@noano)

Noa Lang, de Nederlandse profvoetballer, staat bekend om zijn bijzondere karakter en uitzonderlijke voetbaltalent. Noa’s vader was een verdienstelijke amateurvoetballer, maar wist je dat Noa Lang ook wat voetbal-DNA van zijn moeder kreeg? Daarnaast trekt ze als opvallend knappe verschijning de aandacht op Instagram. Maak kennis met Manon de Vries, de moeder van PSV-aanvaller Noa Lang.

De vrouw achter het voetbal-DNA

Het voetbal-DNA stroomt door de aderen van Noa Lang, niet alleen vanuit zijn vaders kant, maar ook van zijn moeders kant: Manon de Vries. Zij haalde niet het Nederlands vrouwenelftal, maar ze voetbalde wel  jarenlang bij MSV in Maasluis, van 1982 tot 1991, en bleef daarna nog betrokken bij de club.

Jeffrey Lang en Manon de Vries kregen samen een kind, Noa. De relatie  hield echter geen stand. Manon heeft nu een relatie met voormalig Ajacied Nourdin Boukhari, hij is momenteel assistent trainer bij Sparta. Manon is inmiddels 48 jaar en ziet er nog altijd altijd prachtig uit. Met haar looks trekt ze de aandacht op social media zoals Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 365withManon (@365withmanon)

De twee gezichten van Noa Lang

Noa Lang staat tegenwoordig vaak in de schijnwerpers, maar helaas niet altijd op een positieve manier. Hij wordt regelmatig bekritiseerd. Noa is echter niet bang om zijn haters terug te pakken.

Toch heeft Noa ook een hele lieve en zachte kant, althans volgens moeder Manon. Zo verwende hij haar met zijn eerste jeugdcontractgeld door schoenen voor haar te kopen. En sindsdien heeft hij zijn gulle gebaren voortgezet, van horloges tot zelfs een auto.

Niet altijd blij met acties Noa

Ondanks Noa’s karakter en bravoure, is zijn moeder Manon niet altijd even blij met zijn gedrag. Ze vertelde in een interview met de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws (HLN) dat Noa niet iemand is die zich laat intimideren, maar toch maakt ze zich soms zorgen.

Als ze hem dan neus aan neus ziet staan met een veel grotere speler, zoals Wesley Hoedt, maakt ze een grapje en zegt ze: “Dat durf jij alleen maar op een voetbalveld, hoor. Weet ik zeker.” Gelukkig kan Noa erom lachen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 365withManon (@365withmanon)

Een bezorgde moeder met een sterke wil

Manon heeft hem ook gezegd om bepaalde acties niet meer te herhalen, met name omdat ze niet wil zien dat hij in een confrontatie belandt. Anders stapt ze zelf het veld op, zo vertelde ze aan HLN. Kortom, Manon de Vries is niet alleen de moeder van een talentvolle profvoetballer, maar ze is ook een sterke en bezorgde vrouw die trots is op haar zoon. Ze ondersteunt hem in zijn carrière en probeert hem ook bij te sturen wanneer dat nodig is.