Met deze witte sneakers ben je klaar om de zomer in te stappen

Mariska Rietveld
Mariska Rietveld
Mariska is een 25-jarige blogger, Media & Entertainment Management student en freelancer die je niet snel zonder een laptop of smartphone binnen handbereik zal vinden.

Een goed paar witte sneakers is een handige essential in je schoenenkast. Ze zijn stijlvol, casual en ook nog eens lekker makkelijk om te combineren. Wat je stijl ook is, een paar witte sneakers doet het altijd goed. Hier een aantal toffe voorbeelden van exemplaren waarmee je het zomerseizoen mooi aftrapt.

De tijdloze basic

Een paar echte klassiekers is de Nike Court Royale. Ze zijn comfortabel, stijlvol en tijdloos: een schot in de roos. Als je een paar sneakers als deze koopt kun je eigenlijk bijna geen spijt krijgen.

 

nikecr

 

Wit met een kleurrijk randje

Deze brute sneakers van Adidas zijn weer eens wat anders! De Adidas Nite Joggers geven een unieke twist aan je kledingstijl. Wit met een vurig randje.

witte sneakers

 

Chunky sneakers

Als je meer houdt van trendy sneakers is dit chunky model misschien wel de stijl voor jou. De Nike M2K Tekno sneakers zijn van de kwaliteit die je van Nike gewend bent en geven extra pit aan je outfit.

 

m2k techno white

 

Een sportief paar

Voor een sportieve stijl zijn deze witte Adidas Swift Run sneakers ideaal. Zo licht als een veertje en simpelweg een fijn paar sneakers. Ideaal als je soms even van casual naar een sportieve gelegenheid moet schakelen.

adidasswift

Videoland released 7-delige miniserie Mocro Maffia: Komtgoed

Videoland komt vandaag met een hele aangename verrassing: de 7-delige miniserie Mocro Maffia: Komtgoed. Deze mini-serie is de perfecte voorbereiding op het echte werk....

Investeren in Lego: meer rendement dan goud

Lego, het speelgoed dat goed is voor eindeloos veel jeugdherinneringen, heeft het afgelopen decennium een groter investeringsrendement behaald dan goud. Volwassenen die ermee opgegroeid...

Netflix bevestigt komst shuffleknop in 2021

Eindeloos scrollen is voorbij! Netflix gaat de shuffleknop dit jaar officieel uitbrengen. Deze shuttlefunctie is bedoeld voor mensen die moeite hebben met kiezen. In...