Met deze Shoal Tent is de wereld jouw waterbed!

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Ben jij dol op kamperen maar heb je dit jaar geen zin om op een overvolle camping staan? Je kan dan natuurlijk ook midden in een bos je tent opzetten, maar waarom niet gewoon lekker op het water?

De makers van de Shoal Tent hebben daar namelijk iets op bedacht. Het idee is eigenlijk super easy! De tent bestaat uit een aantal luchtzakken, die ervoor zorgen dat het geheel kan blijven drijven. De ruzie met de tentstokken en haringen zijn vanaf nu dus verleden tijd.

Ook hoef je niet meer heen en weer te sjouwen met al die luchtbedden. Want de bodem functioneert niet alleen als drijvend vlot, maar ook als comfortabel matras.

https://www.facebook.com/SmithFly/videos/1622033177862906/

De drijvende tent is super populair! Mocht je er over nadenken om ‘m mee te nemen op reis dan moet je de Shoal Tent vroeg genoeg bestellen. De huidige doorlooptijd is namelijk 6 weken.

Check hieronder de foto’s!

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....