Style

Met deze robuuste houten horloges geef jij jouw stijl een brute upgrade

houten horloge heren
Om je stijl van basic naar bruut te tillen zit je met deze houten horloges goed. Van een klassiek model houten horloge tot een stoere variatie op de Apple watch vind je hier een greep uit de stijlopties.

Woodwest Apple Watch Band

Met deze Apple Watch Band maak je van een gemiddelde Apple Watch een stoere en stijlvolle variant. Het Apple Watch schermpje wordt door Apple zelf geproduceerd en zit niet bij de polsband. Wel is hij ontworpen om er naadloos op aan te sluiten.

houten horloge heren apple watch

Green Watch Nightfall

Dit gruwelijke model  van een houten horloge is het betere werk! Het uurwerk heeft een strakke uitstraling die ook goed bij een business outfit style past. De polsband is uiteraard een sterke match met het uurwerk.

houten horloge heren donker

Woodiful Archeaan

Waar de meeste houten horloges van donkere houtsoorten zijn gemaakt heeft de Archeaan een minimalistishe stijl waarvan de lichte kleur toch opvalt. De Archeaan wooden watch staat het vetst bij een look met meer lichte details. Dit model is in Esdoorn en Zobrano hout verkrijgbaar.

 

houten horloge heren

Woodiful Siluur

De extra brede polsband en uurwerk maken dit model een écht mannenhorloge. Een degelijk dubbel uurwerk in een eenvoudige maar gruwelijke stijl. Als je ‘m iets subtieler wil hebben kies je voor een lichtere houtsoort.

 

houten horloge heren