Met deze opblaasbare kroeg kom je de quarantaine wel door

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Alle horecagelegenheden zijn gesloten en we moeten zoveel mogelijk thuis blijven. Voor de kroegtijgers onder ons is dat dus even flink afzien. Want naast een heerlijk koud biertje brengt de kroeg ook een hoop sfeer en gezelligheid met zich mee. Maar niet getreurd, want je kan de kroeg ook gewoon zelf in huis halen.

Een opblaasbare kroeg wel te verstaan. Gewoon in de comfort van je eigen achtertuin. Geen gedoe met rekeningen of bonnetjes en zelf de sluitingstijden bepalen. Klinkt ideaal, toch?

En heb je teveel gezopen dan kan je letterlijk kruipend je bed in. Je moet hiervoor wel even in de buidel tasten, want een opblaasbaar kroegje is niet goedkoop. Met een beetje zoeken vind je ze voor rond de 200 euro per dag. Je moet er dus wel wat voor over hebben.

Met deze opblaasbare kroeg kom je de quarantaine wel door 1

Met deze opblaasbare kroeg kom je de quarantaine wel door 0

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Inflatable Pub Co Melbourne (@inflatablepubcomelbourne) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Inflatable Pub Co Melbourne (@inflatablepubcomelbourne) op

Funda parel: chique villa inclusief eigen kroeg

Funda-en. Het is ons favoriete werkwoord. Lekker scrollen door het aanbod op de website, op zoek naar de allermooiste pareltjes. Het blijft vaak bij...

Dit zijn de 7 duurste Whisky’s ooit verkocht

Iedereen met een beetje intelligentie en gezond verstand weet dat whisky de beste uitvinding is sinds vuur. Het kalmeert de geest, ontspant het lichaam...