Life

Met deze Kerstcadeaus maak je de vrouwen blij

kerstcadeaus voor vrouwen

Met de feestdagen voor de deur is het tijd om cadeaus te zoeken. De wereld van damesproducten is niet voor elke man bekend territorium. Kan je wel wat tips gebruiken? Hier vind je snel leuke Kerstcadeaus voor haar. 

Kerstcadeau voor vrouwen tip 1: make-up

Is de dame in kwestie een make-up liefhebber? Van beginners tot diehards is elke vrouw bekend met het merk MAC cosmetics. Als je ‘MAC’ hoort denk je misschien aan een vette McDonald’s burger, maar het is ook een professioneel make-up merk.

Om uit het hele MAC cosmetics assortiment een goede keuze te kunnen maken helpen de medewerkers bij de MAC counter je graag. Zij zijn op de hoogte van de meest populaire items en Kerstcollecties. MAC wordt verkocht bij Douglas en de Bijenkorf.

Kerstcadeau voor vrouwen tip 2: huidverzorging

Huidverzorging is een nog groter oerwoud aan verschillende producten dan make-up. Met deze tips kap je daar zo doorheen. GlamGlow is luxe huidverzorgingsmerk met bijvoorbeeld allerlei gezichtsmaskers. Het merk is overgewaaid uit Amerika en doet het erg goed bij de dames.

Nog een leuk huidverzorgingsmerk met een bodemloze put aan assortiment: Clinique. Wat minder aan de prijs dan GlamGlow en zeker effectief als cadeau. Houd het simpel voor jezelf door een product te kiezen dat bij alle huidtypes past, zoals een moisturizer of een cleanser.

kerstcadeaus voor vrouwen

Kerstcadeau voor vrouwen tip 3: Yankee Candle

Yankee Candle is zo ongeveer de eindbaas van geurkaarsen. Als ze van huisgeuren houdt is dit echt een premium cadeau. Ze hebben een gigantisch assortiment aan geuren, dus het is het makkelijkst om voor een Kerst- of wintergeur te gaan. Kan niet missen. Leuk in laten pakken en je bent klaar.

Kerstcadeau voor vrouwen tip 4: sieraden

Sieraden kunnen best tricky zijn, maar als ze duidelijke hints heeft gedropt over sieraden zal het lonen om daar iets mee te doen. Tip 1: ga niet voor een sieraad met een hartje.

Sieraden met niet al te veel poespas vind je gewoon bij Lucardi. Als je liever een wat origineler sieraad of iets met wat meer karakter wil geven kan je terecht bij My Jewellery.

Cadeau voor dames lifehack

Nog een laatste tip: ga eens in haar browser naar webshops waar ze graag winkelt. Als je een gevulde winkelmand aantreft is het jackpot! Je hebt meteen een hele lijst van allerlei dingen die ze graag zou willen. Inclusief alle details zoals kleuren, soorten en maten. Dan weet je al helemaal zeker dat je een top cadeau geeft.