Met deze handige items ga je in stijl los tijdens het festivalseizoen

Mariska Rietveld
Mariska Rietveld
Mariska is een 25-jarige blogger, Media & Entertainment Management student en freelancer die je niet snel zonder een laptop of smartphone binnen handbereik zal vinden.

Goede vibes, vette artiesten, onvoorspelbaar weer en een flinke scheut plezier: het festivalseizoen is aangebroken. Om comfortabel te feesten en toch stijlvol voor de dag te komen zit je met deze items goed.

BALR. X Mason Garments heup-/schoudertas

Een handige festival essential is deze heup-/schoudertas combinatie van BALR X Mason Garments. Je draagt ‘m zoals je zelf wilt en hebt meteen je handen vrij. Kom maar door met die biertjes.

festival fashion items mannen

Aan de BALR. X Mason Garments heup-/schoudertas ben je €75 kwijt.

The North Face wind- en regenjack

Dit toffe jack van The North Face beschermt je letterlijk in weer en wind. Hij is wind- en regenbestendig met een capuchon en biedt zelfs UV bescherming. Ook als de zon schijnt kan dit jack zich nuttig maken.

festival fashion items mannen

Dit wind- en regenjack van The North Face vind je voor €100 bij o.a. de Bijenkorf.

Ray-Ban Clubmaster

Dé festival musthave voor elke man is een goede zonnebril. De Ray-Ban Clubmaster is een tijdloos vet montuur in de kwaliteit die je kent van Ray-Ban.

festival fashion items mannen

Je vindt de Clubmaster op de site van Ray-Ban voor €142.

Superdry sweatshort

Deze sweatshort van Superdry combineert makkelijk met de rest van je festival outfits en zit ook gewoon erg lekker. Ook niet geheel onbelangrijk.

festival fashion items mannen

Videoland released 7-delige miniserie Mocro Maffia: Komtgoed

Videoland komt vandaag met een hele aangename verrassing: de 7-delige miniserie Mocro Maffia: Komtgoed. Deze mini-serie is de perfecte voorbereiding op het echte werk....

Investeren in Lego: meer rendement dan goud

Lego, het speelgoed dat goed is voor eindeloos veel jeugdherinneringen, heeft het afgelopen decennium een groter investeringsrendement behaald dan goud. Volwassenen die ermee opgegroeid...

Netflix bevestigt komst shuffleknop in 2021

Eindeloos scrollen is voorbij! Netflix gaat de shuffleknop dit jaar officieel uitbrengen. Deze shuttlefunctie is bedoeld voor mensen die moeite hebben met kiezen. In...