sunset 1283872 960 720
Style

Met deze gave zonnebrillen gaat je zomer goed!

Het seizoen van biertjes op het terras en chille avonden barbecue is weer aangebroken. In deze zonnige periode van het jaar is een zonnebril je beste vriend. Daarom deze toffe zonnebrillen op een rijtje. Op een goede zomer!

Een echte klassieker

Ray Ban Aviator Classic

 

ray ban aviator classic men

 

De naam zegt het al en met een tijdloze klassieker zit je altijd goed. Deze zonnebril heeft de kwaliteit die je gewend bent en is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Daarbij kan je ook nog eens kiezen of je de glazen gepolariseerd wil hebben of niet.

Quay After Hours

quay after hours

Een strak model zit ‘m soms gewoon in eenvoud, zoals bij dit model zonnebril het geval is. Dit zwarte montuur met grijze glazen is niet alleen handig maar ook nog een stijlvol bij elke outfit keuze die je maakt.

Een moderne stijl zonnebril

Ray Ban Wayfarer II

wayfarer2

Het tijdloze model Wayfarer heeft een update gekregen! De Wayfarer II heeft een gemoderniseerde twist gekregen en zorgt ervoor dat je helemaal klaar bent voor het nieuwe seizoen. Bij dit vernieuwde model kun je uit 9 kleuren kiezen. Als je jouw nieuwe zonnebril een opvallende twist wil geven kun je ook kiezen voor gradiënt Evolve glazen.

Quay Coolin

Quay Coolin

Bij deze zonnebril zit de innovatie in de details. De unieke Quay Coolin steelt de show van de zonnebrillen en past bij elke moderne stijl. Dankzij de basic kleuren van het montuur en de glazen kun je ‘m goed combineren met elke outfit. En dat is wel zo makkelijk.