Life

Met deze dating app ligt het lot in de handen van jouw vrienden

Met deze dating app ligt het lot in de handen van jouw vrienden

Ben jij die laatste vrijgezelle man uit jouw vriendengroep? Of heb jij een vriend waarbij het maar niet lukt in de liefde? Stop dan met Tinder, Happn en al die andere apps. Wij hebben namelijk de app gevonden waarbij je zelf niks meer hoeft te doen: Wingman. Vanaf nu ligt het lot namelijk in de handen van jouw vrienden.

Het werkt heel simpel. Je hebt een profiel, alleen deze keer heb je zelf geen controle over het profiel. Je kunt je dus niet meer anders voordoen dan je bent. Je vrienden maken jouw profiel en kiezen wat het beste is voor jou. Nu maar hopen dat je goede vrienden hebt die je vooruit willen helpen in plaats van je willen pesten natuurlijk. Maar eerlijk is eerlijk, vaak kennen vrienden je beter dan je jezelf kent. Het is dus zeker een gokje waard.

Van tevoren geef je dus aan je vrienden door wat je zoekt in de liefde en jouw vrienden beoordelen dit kritisch. Zij swipen zelfs voor je, regelen de date en uiteindelijk moet je er natuurlijk wel zelf heen. Hierdoor heb je geen controle over de date, iets wat misschien ongemakkelijk is maar ook wel weer fijn. Je kunt op deze manier namelijk nooit een blauwtje lopen aangezien anderen het voor je kiezen. De date is nog niet beschikbaar in Nederland maar we houden je op de hoogte!