Met de Pets Bedside Bunk lig je vanaf nu naast je hond zonder wakker te worden
Life

Met de Pets Bedside Bunk lig je vanaf nu naast je hond zonder wakker te worden

Wij zijn gek op onze trouwe viervoeter. Heerlijk om met ze te knuffelen en het liefst slaapt hij/zij ook bij je in bed. Maar dit is niet heel relaxed als je een goede nachtrust wilt. De Pets Bedside Bunk is hier de ultieme oplossing voor. Voortaan kun je naast je huisdier slapen, maar dan op afstand tegelijk.

Het idee is dat jouw huisdier via de Bedside Bunk trap omhoog klimt. Hier staat een heerlijk mini-bedje op hem te wachten op dezelfde hoogte als jouw bed. Wat dit dan zo handig maakt? Het tapijt van het bed is gemaakt van geluiddempend materiaal zodat je lekker door kan slapen als jouw viervoeter wel wakker is.

Er zit wel een eis aan, jouw hond of kat mag niet meer dan 27 kilo wegen. Bij katten lijkt me dit vrij lastig, maar misschien wel een goed idee om jouw hond te wegen mocht deze wat groter of dikker zijn dan gemiddeld. Het hele bed donderdag namelijk in elkaar als de viervoeter meer dan 27 kilo weegt. Niet heel erg chill. Ben je overtuigd? Koop de Pets Bedside Bunk dan hier voor 200 dollar, zo’n 180 euro. Slaaplekker!