Wheels

Mercedes G63 getransformeerd tot gepantserde limousine

mercedes G63 AMG, inkas

Wij zijn altijd al fan geweest van de Mercedes G63 AMG. De luxe en het robuuste design van deze auto springt altijd in het oog. Maar deze gepantserde limousine versie van INKAS is pas echt next level. Een ongelooflijke machine van binnen en buiten. 

Mercedes G63 AMG 2.0.

Het Canadese bedrijf INKAS heeft deze luxe auto op een unieke manier opnieuw ontworpen. Van de normale G63 AMG hebben ze een armored limousine versie gemaakt. Stoerder en luxer kan het bijna niet. Deze versie staat hoog op onze wishlist.

Deze luxe tank is gepantserd en helemaal kogelvrij. Ook is deze versie voorzien van infraroodcamera’s waardoor je altijd zicht hebt op jouw auto. Een extra stukje veiligheid voor deze, toch al, extreem veilige bak. Voortaan kan niemand meer ongevraagd jouw auto lenen.

Mercedes AMG G63

Dik van buiten en binnen

Uiteraard is deze patserbak van binnen ook ongekend dik. Er is ruime plek voor vier personen. Achterin heb je flinke luxury seats waar je heerlijk kunt zitten met jouw date. Hier kijk je Netflix op een ander niveau. Hier kijk je jouw favoriete films op een 4K Apple scherm in heerlijke leren stoelen.

Je hoeft voortaan ook geen bezoekjes aan de masseur meer te plannen, de stoelen hebben namelijk een massagefunctie die jou weer helemaal zen zal maken. Allemaal prachtig natuurlijk, maar hoe zit het met de specs?

Verbluffende specs

Het belangrijkste onderdeel zijn natuurlijk de bizarre specs. Normaal gesproken zijn gepantserde voertuigen niet al te snel. Dit monster is een uitzondering op die regel. Denk aan een V8 motor met 544 pk onder de motorkap. Dit maakt het een vliegende tank.

Uiteraard hoort er een flink prijsje bij zo’n unieke auto. Dit kogelvrije bakbeest kost iets meer dan 1 miljoen euro. Hou er ook rekening mee dat je ruim €150,- moet betalen voor een volle tank. Check de video van INKAS hieronder: