Mensen die Audi rijden zijn volgens onderzoek de slechtste chauffeurs
Wheels

Mensen die Audi rijden zijn volgens onderzoek de slechtste chauffeurs

We kunnen na dit onderzoek dit onderwerp eindelijk achter ons laten. Audi-rijders zijn de allerslechtste chauffeurs op de weg. Dit blijkt uit een studie van VanMonster.com Uit dit onderzoek bleek dat Audi-rijders de meest asociale en slechte autorijders op de wegen zijn.

Als je vaak in de auto zit merk je dat de ene bestuurder een stuk minder vriendelijk is dan de ander. Vorig jaar werden BMW-rijders uitgeroepen tot de meest aso en slechte bestuurders. Maar dit jaar is deze prachtige Award dus naar Audi-rijders gegaan.

Wat nou de reden is van deze winnende titel? Ze geven nooit toe dat een ongeluk hun schuld was, staan veruit het meest dubbel geparkeerd, zetten hun auto vaak ergens waar het niet mag en maken ook veel ruzie in het verkeer. Het Britse onderzoek is gehouden door Van Monster.

giphy

De enquête werd gehouden onder 2.000 bestuurders. Naast Audi brengt ook Seat het er niet goed vanaf en schijnen Mazda eigenaren er het meest op los te schelden. De beste en meest fijne rijders? Dat zijn, niet verbazingwekkend, Volvo-rijders. Let wel op: het onderzoek is een Brits onderzoek dus geldt niet voor alle Nederlandse bestuurders.

Audi-rijders opgelet: lees hier hoe hoog de verkeersboete’s worden volgend jaar.