memphis, depay, horloge, patek
Living

Memphis Depay koopt een luxe woonboerderij voor zijn moeder

Iedereen heeft een duidelijke mening over Memphis Depay. Het gedrag van de voetballer ligt altijd onder een vergrootglas en hij is 24/7 in de spotlights. Met zijn skills heeft hij intussen een mega vermogen opgebouwd, iets wat hij graag met zijn naasten deelt. Hij heeft onlangs een prachtige woonboerderij voor zijn moeder gekocht.

Memphis Depay koopt woning voor zijn moeder

Memphis heeft inmiddels een mooie transfer gemaakt naar het Barcelona van Ronald Koeman. Hoeveel hij daar precies gaat verdienen is nog niet duidelijk, wel weten we dat hij er zeker op vooruit zal gaan. In ieder geval heeft hij genoeg moneys op de bank om zijn moeder eens flink in de watten te leggen.

Hij kocht namelijk een luxe woonboerderij in de plaats Heeten voor zijn moeder. Ze gaat hier wonen omdat ze dan dichter bij haar vriend is. Memphis schafte de woonboerderij aan voor 557.000 euro, zonder hypotheek. Een prachtig kado om aan je moeder te kunnen geven.

voetbal, kapsels, beste, neymar, de

Luxe woonboerderij

De boerderij ligt in de rustige omgeving van Heeten. De volledige oppervlakte van de woning is 285 vierkante meter en de boerderij is verdeeld over 2 verdiepingen met zes kamers, inclusief drie ruime slaapkamers.

Het volledige stuk grond telt maar liefst 7000 vierkante meter. Hier is ook een kapschuur en een houtschuur op gebouwd. Hier kun je je dus prima vermaken en de hele familie uitnodigen. Rondom de boerderij is een mooie tuin te vinden met onder meer een vijver. Bekijk hieronder een aantal foto’s van de woonboerderij. Keep up the good work, Memphis!