memphis, depay, horloge, patek
Media

Blingbling horloge van Memphis Depay is even duur als gemiddelde koopwoning

Memphis Depay is waarschijnlijk de meest besproken speler van de afgelopen maand. Door zijn optreden op het EK, zijn documentaire en de overstap naar FC Barcelona. De spraakmakende aanvaller is altijd in het nieuws, onder andere door zijn opvallende stijl. Wij hebben het meest bijzondere horloge uit zijn collectie voor jullie uitgelicht.

Memphis Depay en zijn extraverte stijl

Memphis heeft altijd al een hele extravagante stijl gehad, zowel binnen als buiten het veld. Zijn Rolls Royces, hoeden, kapsel en enorme kettingen zijn bij mening praatprogramma het gesprek van de dag. Volgens sommige analisten zou zijn interesse in dit soort zaken hem te veel afleiden van het voetbal. Zijn transfer naar FC Barcelona bewijst dat deze twee dingen prima naast elkaar kunnen leven.

Memphis is daarnaast een groot fan van horloges. Hij draagt verschillende merken, van Richard Mille tot Rolex. Maar zijn duurste en meest in het oog springende horloge is een Patek Philippe Nautilus. Dit horloge laat zien dat hij niet vies is van een beetje diamanten en blingbling.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Memphis Depay (@memphisdepay)

Unieke Patek Philippe Nautilus

De Patek Philipe Nautilus kwam in 1976 uit. Toentertijd was het direct het duurste horloge op de markt. Het was echter niet meteen een hit omdat kenner het een te simpel en lomp model vonden. Vandaag de dag is het een van de populairste modellen ter wereld en gaan ze als warme broodjes over de toonbank (als ze ten minste beschikbaar zijn).

De Patek van Memphis is volledig gecustomized. Normaal gesproken is deze gouden Nautilus met chronograafuurwerk ref. 5980 €80.200,- waard. Maar Memphis zou Memphis niet zijn als hij er niet zijn eigen draai aan zou geven. Hij heeft namelijk een Nautilus met 21 karaats gouden rotor en een heleboel diamanten op het horloge.

Normaal gesproken wordt dit model niet met diamanten verkocht. Hij heeft deze Patek dus duidelijk laten customizen. Wij zijn zelf eerlijk gezegd meer fan van de normale versie van de Patek. De prijs van dit horloge loopt al snel op naar de €400.000,-. Daar kun je ook een prachtige koopwoning van kopen, maar Memphis zit ook al flink in het vastgoed. Hij kocht namelijk onder andere deze woonboerderij voor zijn moeder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Memphis Depay (@memphisdepay)