Buren maken melding bij de politie van huiselijk geweld buurman verloor met Fifa
Media

Buren maken melding bij de politie van ‘huiselijk geweld’: buurman verloor met Fifa

In Utrecht moest de politie afgelopen woensdag razendsnel in actie komen. Diverse buurtbewoners maakte meldingen van huiselijk geweld. Vanwege he vele geschreeuw van een van de bewoners uit de buurt was de hele wijk in rep en roer. Maar het bleek allemaal om een potje Fifa te gaan.

Het geschreeuw kwam namelijk niet vanwege geweld, maar door het verliezen van een potje Fifa. We kennen allemaal het gevoel dat we onterecht een Fifa wedstrijd verliezen. Ook is er bij ons wel eens een controller door de kamer gevlogen. Maar daarna pak je jezelf weer bij elkaar en ga je door met het leven. Maar niet voor deze Utrechter.

Hij schreeuwde de buurt voor minuten lang bij elkaar, waarschijnlijk had hij in de laatste minuut verloren door een foeilelijk doelpunt. De politie liet weten op Instagram dat ze blij waren dat het niet om iets ernstigs ging. “Gelukkig was er nu niks aan de hand maar huiselijk geweld is iets wat helaas vaker voorkomt als je denkt.” Lees de insta post hieronder:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Spoedrit ivm melding huiselijk geweld waarbij veel geschreeuw werd gehoord. Uiteindelijk bleek dat de bewoner verloren had met #fifa! Melder enorm bedankt voor het bellen. Gelukkig was er nu niks aan de hand maar #huiselijkgeweld is iets wat helaas vaker voorkomt als je denkt. . Hoor je vermoedelijk huiselijk geweld bij je buren bel aub 📞112! Met 1 telefoontje kun je het verschil maken voor iemand! Mocht je een situatie in jouw eigen omgeving willen bespreken of advies willen over een situatie huiselijk geweld, dan kun je ook contact opnemen met Veilig Thuis, (voorheen Steunpunt Huiselijk Geweld & Advies- en Meldpunt kindermishandeling) op 0800-2000 (24/7 bereikbaar). #jijkunthetverschilmaken #stophuiselijkgeweld ^RD ^MG

Een bericht gedeeld door Politie Utrecht Noord (@pol_politieutrechtnoord) op