Megan Fox
Women

Megan Fox verkleed als sexy Pamela Anderson tijdens Halloween

Actrice Megan Fox staat bekend om haar controversiële levensstijl. Ze is vaker het onderwerp van gesprek door haar vaak shockerende uitspraken en haar veelbesproken outfits. Het verbaast ons dus niet dat ze tijdens Halloween verkleed gaat als dé seksbom en veelbesproken dame uit de jaren ‘90, Pamela Anderson. Wij houden wel van een uitdagende verkleedpartij, dus doken we even bij haar in de kleedkamer.

Tumultueuze relatie

Het is niet vreemd dat Megan Fox uitgedost gaat als Pamela Anderson, waarnaast haar vriend Machine Gun Kelly in een outfit staat dat door moet gaan voor Tommy Lee, de gewelddadige ex-man van Pamela. De twee sterren zorgden tijdens hun tumultueuze relatie regelmatig voor opschudding in Hollywood, iets waar Megan Fox en Machine Gun Kelly zich waarschijnlijk in herkennen.

Tommy Lee mishandelde Pamela regelmatig, en de twee werden hot topic in Hollywood toen er een sekstape uitlekten waarom het stel seks had op een jacht. Megan en Kelly zijn geïnspireerd door het stel, en besloten dus om tijdens Halloween verkleed te gaan als de twee veelbesproken sterren. We moeten zeggen dat de gelijkenis treffend is, zoals we kunnen zien op de foto onderaan dit artikel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)

Megan Fox als Pamela Anderson op Instagram

Pamela Anderson is nu 55 jaar oud, maar zou nog prima op ons lijstje met de mooiste vrouwen boven de 50 jaar passen. De blondine heeft echter wel een opvolgster, de knappe Carolina V. Marie lijkt als twee druppels water op Pamela Anderson toen ze nog jong was. Megan Fox weet tijdens Halloween een prima Pamela neer te zetten, zoals we kunnen zien op de onderstaande foto.

Megan Fox maakt wel vaker alle tongen los. Ze was onlangs nog te zien op een intieme foto met Kourtney Kardashian. Behalve controversieel is Megan ook een schoonheid waar we graag een feestje mee zouden willen bouwen. Tot die tijd zullen we het moeten doen met haar foto’s op Instagram. Megan is de ultieme bombshell, dus Machine Gun Kelly mag blij zijn met zo’n dame naast zich. Check hieronder de Halloween-foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)