Media

Megan Fox moet vrezen voor Instagram ban na plaatsen van té onthullende foto

Megan Fox moet vrezen voor Instagram ban na plaatsen van te pikante foto
(Foto: Instagram @meganfox)

Megan Fox staat bekend om haar losbandige levensstijl en schroomt niet om zichzelf in nietsverhullende outfits op Instagram te showen. De 37-jarige actrice draagt graag extravagante outfits, waarmee ze vaak alle tongen los weet te maken als ze op de rode loper verschijnt. Dit keer weet ze opnieuw alle aandacht op zichzelf te vestigen door het plaatsen van een foto waarop ze een opvallende jurk draagt.

Megan Fox plaatst pikante foto

De Amerikaanse actrice zocht wat verkoeling aan een meertje en besloot om met jurk en al in het water te springen. De foto’s die ze erna op Instagram plaatste laten weinig aan de verbeelding over. Ze deelt dit soort kiekjes wel vaker met haar 21 miljoen volgers. Zij kunnen deze beelden wel waarderen, want de bewuste Instagram-post is tot nu toe ruim 3 miljoen keer geliked. Topmodel Emily Ratajkowski heeft ook haar waardering laten blijken door op de like-button te drukken.

Megan Fox is een van de covermodellen van Sports Illustrated Swimsuit 2023. Ze vertelde eerder in een openhartig interview met het blad dat ze last heeft van lichaamsdysmorfie. Dit houdt in dat ze haar eigen lichaam nooit ziet zoals anderen het zien. “Er is nooit een punt in mijn leven geweest waarop ik van mijn lichaam hield“, aldus Megan in het interview. De Transformer-actrice vertelt er ook bij dat ze zich ‘een verkeerd begrepen buitenbeentje’ voelt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)

Wie is Megan Fox?

Megan Fox is een Amerikaanse actrice en model. Ze werd geboren op 16 mei 1986 in Oak Ridge, Tennessee. Haar carrière begon in de vroege jaren 2000, waarbij ze in eerste instantie verscheen in verschillende televisieseries en kleinere filmrollen.

Fox kreeg internationale bekendheid door haar rol als Mikaela Banes in de Transformers-filmserie, waarin ze tegenover Shia LaBeouf speelde. Deze rol maakte haar tot een sekssymbool en bracht haar veel media-aandacht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)

Filmcarrière Megan Fox

Na het succes van Transformers speelde ze in andere films, waaronder Jennifer’s Body, Jonah Hex en Teenage Mutant Ninja Turtles. Ze heeft ook deelgenomen aan verschillende modellencampagnes en heeft samengewerkt met grote merken in de mode-industrie.

Naast haar carrière als actrice en model heeft Fox ook openlijk gesproken over feminisme en genderongelijkheid. Ze heeft zich uitgesproken over de druk op vrouwen in de entertainmentindustrie en heeft geprobeerd stereotypen te doorbreken.

Het persoonlijke leven van Megan Fox

Megan Fox heeft een turbulente persoonlijke leven gehad. Ze was getrouwd met acteur Brian Austin Green, maar het paar ging later uit elkaar. Ze heeft drie kinderen.

Al met al heeft Megan Fox haar stempel gedrukt op de entertainmentindustrie met haar verschijning in populaire films en haar status als sekssymbool. Ze blijft actief in zowel de film- als de modellenwereld en is een bekende figuur in de popcultuur.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)