Megan Fox
Women

Megan Fox laat met bikini-foto zien waarom ze de ultieme bombshell is

Actrice en model Megan Fox is zonder twijfel één van de mooiste vrouwen in de filmindustrie. De losbandige brunette laat regelmatig de fantasieën van haar vele volgers prikkelen wanneer ze uitdagende Instagram-posts plaatst. Megan ging onlangs een avond uit, en dat deed ze in een uitdagende disco-outfit.

De actrice plaatst vaker sexy foto’s

De 36-jarige actrice kennen we van de films Transformers en Till Death. Ze is echter ook model, en weet regelmatig de headlines van de roddelbladen te halen met haar controversiële uitspraken en losbandige gedrag. Ze was eerder intiem met Kourtney Kardashian te zien op spannende Instagram-foto’s. Haar relatie met rapper en acteur Machine Gun Kelly levert ook vaak vuur op.

Zelf zegt de actrice een uitgesproken persoonlijkheid te hebben. Ze is vooral een sekssymbool geworden na haar rol als Mikaela Banes in Transformers. Ze maakt regelmatig grappen tijdens interviews, wat haar losbandige karakter alleen maar versterkt. De foto’s die ze regelmatig op haar socials plaatst onderstrepen alleen maar dat Megan menig mannenhart sneller doet kloppen. Je ziet de foto onder dit artikel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)

Megan Fox schittert in disco-outfit op Instagram

Op de onderstaande foto straalt de actrice terwijl ze een opvallende disco-outfit draagt. De thema van het feest was ‘roller disco’, zo valt te lezen in het onderschrift. Wij vinden dat de aantrekkelijke Megan aardig haar best heeft gedaan om zich aan dat thema te houden. Op de foto draagt ze een zeer korte broek met glitters, een piepklein topje, en kniekousen die haar lange benen nog eens extra accentueren. Zo zagen we Marijn Kuipers ook eens poseren.

Megan Fox heeft een prachtig figuur, dat ze graag laat zien. Ze heeft er totaal geen moeite mee dat ze als sekssymbool wordt gezien. Wij zien haar graag in dit soort outfits op onze tijdlijn voorbij komen, dus wat ons betreft mag ze vaker naar dit soort themafeestjes. Wanneer deze dame weer in een film is te bewonderen weten we niet, maar gelukkig hebben we tot die tijd Instagram foto’s waarop we haar kunnen bewonderen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)