Life

Top 10 meest geniale reviews van vrouwen over het populaire seksspeeltje Satisfyer Pro

Reviews Satisfyer Pro

De Satisfyer is voor veel vrouwen de beste uitvinding van de eeuw, en voor veel mannen de grootste concurrent tussen de lakens. Ook al ben je een meester in het uitvoeren van de beste standjes voor gevorderden, en ken je de kamasutra in twintig verschillende talen, dit stukje techniek lacht jou en jouw banaan keihard uit. Als je daaraan twijfelt moet je de onderstaande reviews maar eens lezen.

Beste reviews Satisfyer Pro

Dit seksspeeltje is een gevaar voor je relatie. Het is namelijk ontworpen om het licht uit de ogen van je vriendin te zuigen. De Satisfyer Pro heeft zulke goede reviews dat veel vrouwen er best even voor willen overwerken. En jij maar denken dat ze geld aan het sparen is voor een leuk date uitje met jou. Nee hoor, ze schreeuwt jouw naam niet meer in bed nadat haar pakketje binnen is gekomen, maar wel dat van de Satisfyer Pro.

De climax van jullie relatie is voor haar allang jullie trouwdag niet meer. F*ck jouw rozenblaadjes, romantisch etentje, en de sixpack waar je maanden voor hebt getraind. Zij heeft een nieuwe erotische liefde waarvan ze meer sterren gaat zien dan jij haar ooit kan bieden. Als je nog steeds denkt dat jij haar als een topper een orgasme kan geven dan zijn de volgende reviews slecht nieuws voor je.

satisfyer ervaringen SHOP NU VOOR 28,98

1. De zielzuiger 300

“De zielzuiger 3000. Wat een geweldige uitvinding is dit! Je gaat wild plassen in bed. Mijn ziel heeft letterlijk mijn lichaam verlaten op stand 12. De buren klaagden over een huilende hond maar dat was ik. Ik vraag me wel af of er een crème bestaat om mijn down under naar originele staat te krijgen.”

2. Spartelen

“Ik heb haar nog nooit zoveel zien spartelen!”

3. Ik hoef geen vent meer

“Als er een hemel bestaat dan heb ik die met dit apparaat toch echt gevonden? Je wordt er volledig in mee gezogen, bewust van de realiteit ben je niet meer en binnen de kortste keren voelt ’t als knallend vuurwerk en ga je vanzelf sterretjes zien. Makkelijk meerdere keren achter elkaar zo voelt het na een aantal keer alsof je volledig leeg gezogen bent, kan hier een man tegen op? ECHT NIET. Na het vinden van dit apparaat heb ik geen vent meer nodig!”

4. Niet aan te raden voor een romantische avond

“Even serieus, die postbezorger was nog niet eens de straat uit en m’n vriendin zat met rollende ogen puffend op de bank. ‘Even proberen’, zei ze. Toen ze haar hoogtepunt had bereikt, wilde ze ook nog aan de slag met de massage staaf, om te proberen of ze het verschil kon voelen. Ze koos al heel vlug weer voor de Satisfyer en binnen 20 minuten zat ze aan haar tweede climax.

Toen ‘hop’, met wiebelende beentjes naar de keuken en ‘hop’, even tukkie doen. Ondertussen zat ik nog steeds met een verbijsterde blik op de bank. Niet aan te raden als je op zoek bent naar een romantisch avondje samen. Zéker aan te raden als je van je vriendin houdt en haar oneindig veel genot gunt. Beter Valentijns-cadeau dan weer een suf bosje bloemen.”

5. 65 plussers vinden hem top

“Hebben als 65+er voor het eerst iets besteld. Moet zeggen hij werkt echt goed, bij eerste keer gebruik gelijk drie keer gekomen.”

6. Geen seksleven meer

Cadeau gegeven aan mijn vriendin maar dat was de grootste fout van mijn leven. Ze gebruikt de satisfyer nog vaker dan haar tandenborstel. En ik.. ik zie het met lede ogen aan.. als of ik een concurrent in huis heb.

Mijn advies voor de mannen.. koop het niet voor je vriendin/partner/vrouw. Dit duivelse apparaatje laat haar dingen voelen die jij haar nooit zult laten voelen.

7. Alsof ze opsteeg

Wat een apparaat! Cadeau gedaan aan mijn liefje. Meteen uittesten natuurlijk (s nachts om 2 uur). Een climax zoals nooit eerder, niet gelogen. Diep en heftig intens. Alsof ze opsteeg. Ik zou iedere man aanraden je vriendin of vrouw er een cadeau te doen. Prachtig om iemand zo weg te zien glijden van genot!

8. Ik ga verslaafd worden

Ik ben al 30 jaar en had nog nooit een orgasme gehad. Het duurt gewoon altijd zo lang en dan lukte het nooit. Tot nu!!! Na EEN PAAR MINUTEN kwam ik schokkend klaar, overal kippenvel. Niet twijfelen, kopen!!!! Ik ga verslaafd worden denk ik! Ben nog maar aan stand 3 geraakt, wat staat me nog allemaal te wachten???

9. Squirten op level vier

Ik was onderhand extreem gefrustreerd. Op een of andere manier leek mijn lichaam stuk en ik kreeg maar nooit een orgasme. Het lukte ook niet masturberend. Via de ‘How Cum’ podcast hoorde ik over de Womanizer. Al vond ik die te duur. Toen bleek de Satisfyer Pro 2 Next Generation ook de zuigtechniek te hebben.

In bijna 25 jaar ben ik nog nooit klaargekomen tot dit fantastische speeltje. Binnen enkele minuten was mijn lichaam aan het schokken en toen ik bleef doorgaan begon ik zelfs te squirten! Dit was slechts level 4!!!

10. Gemaakt door de duivel

Oké. Dit ding is GEMAAKT DOOR DE DUIVEL. JEEEEETJE IK WORD HELEMAAL GEK DOOR DIT DING. IK BEN NOG NOOIT ZO SNEL KLAARGEKOMEN!

satisfyer SHOP NU VOOR 28,98