Life

Deze smoezen gebruiken mannen én vrouwen als ze vreemdgaan

meest-gebruikte-smoezen-alibis-vreemdgaan
(Foto: Freepik)

Kun jij de tekenen van vreemdgaan herkennen? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de creatieve verklaringen die ontrouwe partners gebruiken om hun geheime rendez-vous te verhullen? Ontdek de meest voorkomende alibi’s bij vreemdgaan volgens een recent onderzoek van Illicit Encounters. Sommige zijn misschien niet zo origineel als je denkt.

Geheimen verhuld in alibi’s

Het kiezen van een geloofwaardig alibi is natuurlijk cruciaal wanneer het gaat om vreemdgaan in een relatie. Het heeft geen zin om te zeggen dat je naar de sportschool gaat en vervolgens je sportschoenen thuis laat staan, dat roept alleen maar vragen op. Bovendien moet een goed alibi gemakkelijk te verifiëren zijn, maar ook moeilijk genoeg om niet meteen te ontmaskeren.

Veel mensen gebruiken klassieke excuses om hun afwezigheid te verklaren. Van ‘even naar de sportschool’ tot ‘een avondje uit met de jongens’, het scala aan alibi’s is breed en variërend. Er is echter wel een groot verschil in welke leugentjes mannen maken ten opzichte van vrouwen. Wist je trouwens dat er signalen waaraan je ziet dat iemand liegt bestaan? Dit kan je zeker helpen om zulke alibi’s te ontmaskeren. vreemdgaan verbergen

De favoriete alibi’s van mannen

Volgens Illicit Encounters blijkt dat mannen die vreemdgaan vaak sportevenementen gebruiken om vreemd te gaan. Het meest populaire alibi onder mannen is naar een voetbalwedstrijd kijken. Of het nu een lokale amateurwedstrijd betreft of een belangrijke Champions League wedstrijd, voetbal biedt mannen een geloofwaardige uitvlucht. Andere sportgerelateerde alibi’s omvatten het spelen van golf en een bezoek aan de sportschool.

Een ‘avondje uit met de jongens’ is een ander veelgebruikt alibi. Dit excuus biedt een ruime dekking aangezien je natuurlijk veel verschillende leuke dingen kan doen met je vriendengroep. Als je wordt gespot in een bar, kan je natuurlijk gewoon zeggen dat je daar met je vrienden was!

vreemdgaan relatie ontdekken

Veelgebruikte alibi’s van vrouwen

Aan de andere kant maken vrouwen vaak gebruik van het excuus van een bezoek aan de sportschool. Uitjes met vriendinnen en overwerken op kantoor zijn andere veel gebruikte alibi’s. Vrouwen lijken daarnaast hun toevlucht te nemen tot meer gevarieerde alibi’s, zoals winkelen, de hond uitlaten, een schoonheidsbehandeling ondergaan, en familiebezoek.

Deze activiteiten kunnen perfect dienen als rookgordijnen voor stiekeme ontmoetingen. Dus de volgende keer dat je partner zegt dat ze naar de sportschool gaat of hij een voetbalwedstrijd kijkt, kan het zijn dat ze eigenlijk iets heel anders gaan doen.