Je kunt de Playstation 5 nu al pre orderen bij de Mediamarkt
Tech

Je kunt de Playstation 5 nu al pre-orderen bij de Mediamarkt

Het is eindelijk tijd: de Sony Playstation 5 komt er aan. Wellicht kun je het magische moment dat jij jouw PS 1,2,3 of 4 kocht nog wel herinneren. Alles was nieuw, de graphics dikker, de games beter en het geluksniveau boven de 100. Langzaam komen er steeds meer details vrij over de PS5. Voor echte diehards die niet meer kunnen wachten om de console te bestellen kun je deze nu al via de Zweede Mediamarkt pre-orderen. Je hebt er alleen wel een volle portemonnee voor nodig.

Wanneer de PS5 exact uitkomt is nog niet bekend. Het design is ook nog niet bekend. Wel weten we dan Sony met een bizar feitje is gekomen, je kunt namelijk gamen in 8K. Verdere details laten nog wel een beetje op zich wachten dus je zou denken dat je gewoon geduld moet hebben.. Niet voor de Zweden dus, daar kun je hem al preo-orderen.

Het vertrouwen bij de echte fans is dus al enorm groot. Maar eerlijk is eerlijk, de PS5 kan ook bijna niet tegenvallen. Als je hem nu al besteld via Mediamarkt heb je in ieder geval garantie dat je het gamen als eerste kunt ervaren. Het enige wat je nodig hebt is een dikke buidel voor nodig. Op de site van de Zweedse Mediamarkt kun je hem namelijk pre-orderen voor maar liefst 9,999 Zweedse kronen. Omgerekend komt dat neer op – jawel….– 940 euro. Flinke prijs dus maar voor een echte gamer is dit het natuurlijk meer dan waard.

Als de PS5 uiteindelijk op de markt komt gaat de console 499 dollar kosten, dit is omgerekend 448 euro. Dat is in onze ogen een iets leuker prijsje.. Heb jij het geduld om hier op te wachten?

Een van de dikste games om te spelen is natuurlijk FIFA19, check de trailer hier alvast.