Netflix

Is de Netflix-film Me Time met Kevin Hart de moeite waard om te kijken?

me time netflix

De hoeveelheid films die comedian Kevin Hart in de afgelopen jaren heeft gemaakt zijn bijna niet meer op twee handen te tellen. Hoewel we fan zijn van de comedian op het podium, kunnen we dat helaas niet zeggen over de acteur Kevin Hart in de nieuwste Netflix-film Me Time.

Me Time op Netflix

De premisse van Me Time is luid en duidelijk: “De kijker volgt een vader die voor het eerst in jaren tijd voor zichzelf vindt terwijl zijn vrouw en kinderen weg zijn. Hij komt weer in contact met een vriend voor een wild weekend waarin alle remmen losgaan.”

Normaal gesproken zijn we nog redelijk mild over de minder goede films die verschijnen op de populaire streamingdienst. Vaak zijn er nog wel enige lichtpuntjes te vinden, aangezien Netflix bekend staat om de grote productiebudgetten, schrijvers en acteurs die bij veel films betrokken zijn.

me time netflix

Me Time faalt faliekant

Kevin Hart speelt de hoofdrol samen met Mark Wahlberg. De film heeft in principe alle ingrediënten in huis die nodig zijn om een leuke buddy-comedy te maken, maar slaagt hier allesbehalve in. Het is een film die in dezelfde geest is gemaakt als bijna alle ‘feelgood’ komediefilms die in de jaren ’00 zijn geproduceerd.

Maar in plaats van te profiteren van al het talent wat bij de film betrokken is geweest, is het een opeenstapeling van halve ideeën en grappen waar wij nog niet eens van moesten glimlachen. Hoewel de film ‘slechts’ 101 minuten duurt, voelde het voor ons als een eeuwigheid. Er zijn betere manieren om je tijd te besteden.

Films en series op Netflix

Er zijn veel meer betere alternatieven te vinden op de streamingdienst. Gelukkig zijn wij er om je hier een handje bij te helpen. Houdt onze website daarom goed in de gaten om hierover op de hoogte te blijven. Je kan ook eens één van de onderstaande artikelen lezen: