Deze elektrische McLaren Senna Ride On is het leukste speeltje voor jouw kleine
Wheels

Deze elektrische McLaren Senna Ride On is het leukste speeltje voor jouw kleine

De McLaren Senna is misschien wel een van de meest iconische auto’s ooit gemaakt. De auto is ooit vernoemd naar de drievoudige McLaren F1-kampioen Ayrton Senna. Senna is nog altijd een grote legende voor elke autosportliefhebber.

Om jouw kleintje vanaf de start te besmetten met het autosport virus is er nu een McLaren Senna Ride On gemaakt. Een zeer bijzonder en snel speeltje voor kinderen van 3 tot 6 jaar.

McLaren Senna Ride On- het leukste speeltje voor jouw kleine racer

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met liefde voor auto’s. Bij veel kinderen wordt het er met de paplepel ingegoten door papa. Je kunt bij jouw kind namelijk een liefde voor snelheid, racen en auto’s creëren als je ze er vanaf het begin mee opvoedt. Deze McLaren Senna ‘Ride On’ draagt hier zeker aan bij.

De ‘Ride On’ is volledig geïnspireerd op de circuitauto van McLaren, de Senna. Dit toffe stukje speelgoed is in vijf speciale McLaren-kleuren te koop: wit, zwart, Mira oranje, Vega blauw en Memphis rood. Allemaal geïnspireerd op McLaren modellen en edities.

Deze elektrische McLaren Senna Ride On is het leukste speeltje voor jouw kleine

Er is ook een hele speciale zesde editie gemaakt die alleen bij McLaren Retailers te koop is. Dit is een geel met groene editie, weerspiegelt door de kleuren van de helm van Ayrton Senna. Wil je jouw kleine dus opvoeden met wat extra racepassie dan is dit de perfecte ride voor hem of haar.

De McLaren Senna ‘Ride-On’ beschikt over veel toffe functies. Denk aan werkende deuren zodat hij/zij leert instappen. Daarnaast heeft de ride een startknop die motorgeluiden produceert.

Ook kun je rijden met muziek, je kunt hiervoor een USB-stick of SD-kaart gebruiken. Omdat jouw kleine Verstappen soms (een beetje) moet worden afgeremd is er natuurlijk ook een rem inclusief remlicht toegevoegd. Alles voor de veiligheid.

McLaren Senna Ride On- exclusief te koop bij Louwman

Wat dit speeltje kost? Een stuk minder dan zijn grote broer natuurlijk. De McLaren Senna ‘Ride-On’ kost in Nederland € 570,- en is alleen te koop bij Louwman Exclusive. Wil je samen met jouw kleine racers alvast analyseren hoe ze het beste andere coureurs kunnen inhalen? Hieronder kun he genieten van de hoogtepunten van Ayrton Senna tijdens zijn F1-carrière.