Netflix

McGregor Forever: Bikkelharde Netflix-docu over Conor McGregor nu te zien

mcgregor-forever-netflix

Je houdt van hem, of je haat hem, maar niemand kan om hem heen. De flamboyante Ierse MMA-vechter Conor McGregor heeft zichzelf letterlijk omhoog gevochten. Dat ging niet zonder slag of stoot. In de indringende docu-serie ‘McGregor Forever’ vertelt hij over zijn tegenslagen, blessures, en over zijn reis naar de top van de UFC. De serie is vanaf vandaag te zien op streamingdienst Netflix.

Docuserie over het leven van Conor McGregor

Conor McGregor heeft tijdens zijn carrière een gigantisch vermogen opgebouwd, maar op dit moment staat hij niet meer in de officiële ranglijst van de UFC. De Ier brak in juni 2021 zijn been tijdens het gevecht tegen Dustin Poirier, sindsdien heeft hij niet meer gevochten. Hoewel de carrière van McGregor vrijwel alleen maar hoogtepunten kent, kennen maar weinig mensen de harde tegenslagen die hij moest overwinnen.

In de docuserie ‘McGregor Forever’ krijgen we een andere, serieuzere kant van de goedlachse MMA-vechter te zien. Hij deelt zijn persoonlijke verhaal, en vertelt hoe hij een imperium om zichzelf heen heeft weten te bouwen. Hier speelt de UFC van Dana White natuurlijk een hoofdrol. McGregor was namelijk een ‘simpele’ loodgieter die zichzelf een weg naar geld en roem heeft weten te vechten. Dat is op zijn minst een documentaire waard, want hij is namelijk ook een uitstekende zakenman.

McGregor Forever op Netflix

De docu-serie ‘McGregor Forever’ is vanaf vandaag te zien op streamingdienst Netflix. De serie bestaat uit vier delen, die elk een uur duren. We zien onder andere hoe McGregor zich voorbereidt op het gevecht tegen Michael Chandler. De twee vechters zullen later dit jaar tegen elkaar vechten, en dit betekent meteen de langverwachte comeback van McGregor. Door deze documentaire staat hij meteen weer in het midden van de belangstelling.

Conor McGregor en Michael Chandler hadden onlangs een face-off, waarbij Conor zijn handen niet thuis kon houden. Toeval of niet, het is de perfecte promotie voor zijn debuut op Netflix. Deze documentaire is niet alleen de kers op de taart voor fans van de Ierse vechter, maar ook voor liefhebbers van vechtsport in het algemeen. Het is niet makkelijk om de top van de UFC te bereiken, en het is nog moeilijker om aan de top te blijven. ‘McGregor Forever’ is nu te streamen op Netflix.