Tech

McDonalds-fans opgelet: haal een echte McDonalds bestelpaal in huis

McDonalds bestelpaal

Hou je van McDonalds en eet je er niet alleen graag, maar staat ook je eigen huis vol met producten en attributen van de Amerikaanse fastfoodketen? Dan mag deze ontdekking op het AliExpress platform niet ontbreken: een heuse, werkende McDonalds bestelpaal.

Spraakmakende eyecatcher voor de echte Mac-fan

AliExpress blijft verrassen en verbazen. Zoals met de McDonalds bestelpaal. Het apparaat ziet er exact hetzelfde uit als in een willekeurig McDonalds-filiaal en werkt ook nog. Op één punt na, je bestelling komt niet aan bij McDonalds, dus het blijft dus eigenlijk speelgoed, maar wel geschikt voor de hele familie.

Het is niet alleen leuk om mee te spelen, maar je haalt er ook nog eens een spraakmakende eyecatcher mee in huis.  Probeer je de blik voor te stellen van iemand die voor het eerst bij jou thuis komt.

McDonalds bestelpaal

Kun je er écht eten mee bestellen?

Maar werkt het apparaat nu volledig? Kun je er echt McDonalds eten mee bestellen?  Ja en nee; het werkt niet zoals de bestelborden bij een echt McDonaldsfiliaal. Daar wordt de bestelling die je op de bestelpaal doet naar de plaatselijke medewerkers doorgestuurd, die vervolgens de bestelde lekkernijen bereiden en verzamelen.

Het apparaat is echter wel aangesloten op Wifi. Dus voor een realistische ervaring kun je er wel online eten mee bestellen bij McDonalds. Maar let op, McDonalds levert niet door het hele land aan huis.

McDonalds bestelpaal

Wat kost de McDonalds bestelpaal?

Het apparaat is voorzien van een 32 inch touchscreen scherm, je krijgt er standaard een echt werkend pinautomaat inclusief kaartlezer en een bonnetjes printer bij, voor de ultieme Mac-ervaring. Je kunt kiezen voor Windows of Android als besturingssysteem.

Het enige teleurstellende aan het apparaat is de prijs; die bedraagt maar liefst 1203 euro. Heb je dat er voor over dan hebben we helaas nog een domper: de verzendkosten. Die zijn drie keer zo hoog als de prijs van het apparaat zelf; iets meer dan 3800 euro, waardoor je totale prijs op meer dan 5.000 euro uitkomt. Voor hetzelfde geld kun je natuurlijk ook een kleine 500 Double Big Tasty menu’s kopen of ongeveer 1.100 Happy Meals.