Maxime Meiland mag er zeker wezen in Kerstoutfitje op Instagram foto
Media

Maxime Meiland mag er zeker wezen in pikant Kerstoutfitje op Instagram-foto

Volgende week is het pas kerst, maar de feeststemming zit er deze week al goed in. Maxime Meiland poseerde namelijk in een zeer kittig ‘kersemus’ outfitje en weet daarmee haar volgers alvast lekker in de kerstsfeer te brengen. We kunnen ons een slechter cadeautje voorstellen.

Maxime Meiland Instagram

De afgelopen weken is de familie Meiland veelal negatief in het nieuws geweest. Reden hiervoor waren de opmerkelijke uitlatingen die haar moeder Erica Meiland deed in haar onlangs verschenen biografie. Maxime zag daardoor ook haar eigen samenwerkingen gecanceld worden, maar dat zal met dit soort foto’s van korte duur zijn.

Het is zeker niet de eerste keer dat de 26-jarige blondine zichzelf in de kijker speelt met een bijzondere foto. Zo zagen we dit jaar Maxime Meiland topless op een Instagram foto verschijnen, tot groot genoegen van haar volgers. De jongste dochter van Martien Meiland lijkt maar al te goed te weten wat haar fans graag willen zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Maxime Meiland in kerstoutfit

De kerstemming zit er bij Maxime Meiland dus al goed in. Deze week plaatste ze op haar Instagram profiel een kleine preview van haar kerstoutfit en ruim een half miljoen volgers mochten meegenieten. Amper drie maanden geleden beviel Maxime van haar tweede kindje, maar met deze foto laat zien dat ze alweer goed in haar vel zit.

Met de spannende foto kan Maxime kan op veel lovende reacties rekenen. We hebben zomaar het vermoeden dat haar vriend Leroy thuis zeker niet te klagen heeft. Bekijk de foto hieronder en kom alvast lekker in de kerststemming. Uitpakken maar!

Meer Instagram foto’s van Maxime Meiland