Women

Maxime Meiland zorgt voor ophef met topless-foto op Instagram

Maxime Meiland Instagram foto

Maxime Meiland heeft het afgelopen jaar behoorlijk de aandacht op zich weten te vestigen. En niet geheel onterecht. De blondine heeft haar status als BN-er met haar eigen reality-serie een stevig fundament gegeven. Desondanks zorgde ze onlangs voor de nodige ophef door een topless foto van zichzelf te posten.

Maxime Meiland gaat topless

Met meer dan een half miljoen volgers op Instagram heeft Maxime Meiland eigenlijk geen introductie nodig. Maar voor de mensen die haar niet kennen: Maxime werd bekend door Ik Vertrek waarin ze met haar familie naar Frankrijk vertrok om een Bed & Breakfast te starten.

De flamboyante familie trok miljoenen kijkers en kregen hun eigen reality-serie genaamd Chateau Meiland. Vader Martien stal de show, maar de ogen vielen ook op dochter Maxime. En diezelfde ogen zagen nu ook hoe Maxime een topless-foto van zichzelf online plaatste.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

‘Naakte’ Maxime zorgt voor ophef

De foto zonder bovenkleding kon natuurlijk op de nodige reacties rekenen. Zo was niet iedereen positief over de foto, maar gelukkig kreeg Maxime de nodige lof. ‘Hele mooie foto’s’, ‘Gewoon te mooi’ en ‘Je ogen zijn hier zo mooi’, wordt er zoal geschreven.

Ook een hoop Bekende Nederlanders lieten zich positief uit. Anna Nooshin reageerde met ‘Mooi’ en Wendy van Dijk vindt de foto ‘Prachtig!!’. Gelukkig kon Maxime dus rekenen op bijval van haar vriendinnen. De foto in kwestie:

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Maxime Meiland Instagram

We snappen eerlijk gezegd niet zo goed waar al die negatieve reacties vandaan komen, maar gelukkig heeft Maxime er zelf weinig last van. Onlangs kondigde ze nog aan dat zij en haar vriend Leroy in verwachting zijn van een dochtertje.

Bij ons tovert de 25-jarige blondine in ieder geval een lach op het gezicht. Om die reden hebben we een paar fijne foto’s van haar Instagram voor je geselecteerd. Je bekijkt de foto’s hieronder!