max_verstappen_vriendin
Media

Video: Max Verstappen gaat off-road en vriendin draait door

Onze Max Verstappen doet het geweldig in de Formule 1. Hij hoort momenteel zeker thuis in de top 3. Naast de baan gaat het Max ook voor de wind. Hij heeft onlangs namelijk de prachtige Kelly Piquet, dochter van oud wereldkampioen Nelson, weten te scoren. Hij nam haar tijdens de vakantie mee op een off-road tourtje en dat heeft ze geweten ook.

Max Verstappen raced off-road

Max Verstappen vindt het in z’n vrije tijd ook heerlijk om te scheuren. Na een heftig Formule 1-seizoen in het Red Bull-team is het tijd voor wat ontspanning. Daarom nam hij Kelly Piquet een paar weken mee op vakantie. Daar hoorde ook een off-road tour in een buggy bij.

Kelly durfde wel in te stappen in een van de buggy’s. Hier kreeg ze echter al heel erg snel spijt van. Max besloot namelijk wat extra gas te geven en zijn nieuwe liefde kreeg de schrik van haar leven. Uiteraard kent ze Max langer dan vandaag en had ze dit wel kunnen verwachten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1)

Je ziet meteen hoeveel zelfvertrouwen Max in elk soort voertuig heeft. In het filmpje hieronder zie je dat hij zijn F1-skills toepast in deze buggy. Met volle snelheid raced hij richting een zandklif. Het is bijna een wonder dat dit zo smooth gaat. We doen het hem in ieder geval niet na.

Op het laatste moment draait hij vol zijn stuur de andere kant op. Kelly Piquet schrikt zich helemaal kapot en schreeuwt “Ben je gek geworden!” naar Verstappen. Check de geniale video hieronder:

Benieuwd naar het levensverhaal van Max Verstappen? Dan is deze docu een echte aanrader.