Media

‘Max Verstappen’-Transporter staat nu op Marktplaats

max verstappen transporter red bull marktplaats

Ben jij helemaal Max Verstappen en Red Bull-fan? Dan hebben we een flitsende nieuwe waggie voor je gevonden. Deze ‘Max Verstappen’-bedrijfswagen is namelijk super snel en ziet er ook nog eens tof uit, tenzij je een Mercedes-fan bent. Hij kan nu van jou zijn, het busje staat namelijk te koop op Marktplaats.

Officiele Max Verstappen-bedrijfswagen

De Volkswagen Transporter is, net als onze super Max, een fenomeen. Voor fans van beide staat er nu een perfecte Transporter te koop. Het is voor de gemiddelde fan vrij extreem, we verwachten dus dat dit busje alleen gekocht zal worden door een mega fan. De Transporter is namelijk voorzien van allerlei stickers van bedrijven die Red Bull sponsoren.

Andere merken sponsoren met een eigen bedrijfswagen lijkt ons niet heel erg interessant. Toch is er vast genoeg animo voor dit busje. Het is bijvoorbeeld een perfecte wagen om met al je vrienden naar het circuit te racen. Je komt dan helemaal aan in stijl.

max verstappen transporter bedrijfswagen

Nu te koop op Marktplaats

Deze VW Transporter werd gespot door onze vrienden van Autoblog.nl en staat nu op Marktplaats Het is een mooi exemplaar in goede staat. Hij beschikt over lichtmetalen velgen, die iets weg hebben van Range Rover Sport ‘Stormer’-velgen. Daarnaast beschikt de motor over 180 pk. De topsnelheid is 191 km/u. Niet verkeerd voor een bedrijfswagen.

Op de kilometerteller staat slechts 135.566 km. De prijs? Voor 16.950 euro (excl. btw) is deze Verstappen Transporter helemaal van jou. Wees er snel bij! Bekijk de gehele advertentie hier!

max verstappen bedrijfswagen

max verstappen transporter