Media

Dit is het relatief betaalbare horloge van Max Verstappen

max verstappen horloge tag heuer

Kersverse wereldkampioen Max Verstappen harkte het afgelopen seizoen ongelofelijke bedragen binnen. Toch blijft de Nederlander altijd erg bescheiden. Bij zijn redelijk sobere outfits hoort dan ook een relatief betaalbaar klokje. Max pakt het in ieder geval heel anders aan dan Lil Kleine en Ali B. Hij draagt namelijk een AG Heuer Monaco Titan ‘Limited Edition’.

Het horloge van Max Verstappen

Het klokje van onze kampioen is de laatste tijd erg zichtbaar tijdens interviews en op het podium. Het is duidelijk dat zijn sponsor het horloge graag in beeld heeft. Het gaat hier om een limited edition van TAG Heuer. Deze editie past enorm bij de Red Bull coureur, het is namelijk een Monaco Titan.

Deze Monaco editie is speciaal ontworpen voor de Nederlander. Het Zwitserse merk is al lang verbonden aan de koningsklasse van de autosport en is sinds 2016 officieel partner van het Red Bull Racing Team. Voor de terugkeer van de Monaco Grand Prix in 2021 is deze limited edition ontworpen, gebaseerd op een klassiek model uit 1969.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1)

De prijs van de TAG Heuer Monaco Titan ‘Limited Edition’

De Monaco Titel is een TAG Heuer Calibre 11 Automatic met een diameter van 39 millimeter. Het horloge is, zoals de naam verraad, grotendeels gemaakt van titanium. Hierdoor is het klokje licht en fijn om de pols te dragen. Daarnaast is het een klassiek model en niet te patserig, iets wat natuurlijk bij Verstappen past. Je zult hem niet snel met een iced out Audemars Piguet zien pronken.

Het horloge kwam in een gelimiteerde oplage van slechts 500 exemplaren. De prijs ligt rond de 7450 euro, maar is inmiddels volledig uitverkocht. De prijs van een resell zal dus een stuk hoger liggen en gaat al snel richting de 10.000 euro. Wat is Max toch ‘lekker gewoon’ gebleven.

tag heuer max verstappen horloge