max verstappen whatever it takes
Film & Serie

Vanavond is de nieuwe documentaire over Max Verstappen te zien

Vanavond is het moment waar we allemaal op hebben gewacht: de nieuwe documentaire Whatever it Takes komt op televisie. Max Verstappen was niet blij met de manier waarop F1 in beeld werd gebracht tijdens de Drive to Survive serie op Netflix. Daarom heeft hij nu een eigen documentaire uitgebracht in samenwerking met Ziggo Sport. 

Max Verstappen documentaire

De pas 23-jarige Max Verstappen is niet meer weg te denken uit de Formule 1. Hij maakte zijn debuut al op 17-jarige leeftijd en staat bekend als een van de grootste talenten die de autosport ooit heeft gehad. Max rijdt al een aantal jaar voor Red Bull Racing en is sindsdien een grote naam die al voor veel mooie racemomenten heeft gezorgd.

Max Verstappen moet de volgende wereldkampioen worden. Max doet hier letterlijk alles aan. Zoals we hem kennen is hij bloedfanatiek en een echte winnaar. Dit is een van de dingen die je terug gaat zien in Whatever it Takes. Een genot voor alle racefans, of je nou voor Verstappen bent of niet.

Max_verstappen_documentaire

Whatever it takes

In deze documantaire zien we de echte Max Verstappen. Open, eerlijk en zoals hij echt is. We zien niet alleen hoe Max is als coureur in de Formule 1, maar ook als klein jochie met een grote droom: wereldkampioen worden. De documentaire is gemaakt door Nick Hoedeman en hij komt dichter bij Max dan welke journalist ooit is geweest. Van beelden van zijn jeugd tot aan momenten vlak voor beslissende wedstrijden.

De documentaire is eigenlijk al sinds gisteravond te zien voor echte Max diehards. Ziggo-abbonees kunnen de documentaire namelijk daar al streamen. Voor niet-Ziggo klanten komt de docu vanavond om 20:45 op Ziggo Sport. Je kunt Ziggo Sport op kanaal 14 vinden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1)