Media

Max Verstappen sluit mega deal met Viaplay, vader Jos wordt analist

max verstappen jos verstappen viaplay deal
GEPA pictures / Red Bull Content Pool

Breaking news rondom streamingsdienst Viaplay, het platform dat voor komend seizoen de rechten van de Formule 1 heeft weten te bemachtigen. Max Verstappen heeft een exclusieve overeenkomst met Viaplay gesloten en vader Jos zal een van de analisten worden tijdens de races. Een mooie deal voor de familie Verstappen. 

Max Verstappen de grote Viaplay-ambassadeur

Dankzij deze deal zal Max meerdere jaren Viaplay-ambassadeur worden. Wat dit gaat houden? De kersverse kampioen zal speciaal voor de abonnees een inkijkje in zijn leven als coureur geven, een kijkje achter de schermen in de vorm van documentaires. Denk aan beelden in en buiten de paddock, hoe hij met stress omgaat en zijn privé-leven. Een soort tegenhanger van Drive to Survive van Netflix.

Verstappen geeft zelf aan zin te hebben in de samenwerking: ,,Viaplay is misschien nieuw voor de Nederlandse kijkers, maar de streamingsdienst heeft in het buitenland zijn sporen inmiddels verdiend.” De streamingsdienst is inmiddels actief in Denemarken, Estland, Finland, Letland, Litouwen, IJsland, Noorwegen, Polen en en heeft een hoofdkantoor in Zweden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1)

Vader Jos Verstappen voegt zich bij analisten

Vader Jos zal zich bij de analisten voegen. Hij zal een team vormen met de eerder bekendgemaakte legendes David Coulthard, Mika Häkkinen en Tom Kristensen, die samen het Viaplay-team in de paddock zullen vormen. Een prachtige functie voor Jos, die hem vast goed zal staan.

Viaplay zal op 1 maart in Nederland worden gelanceerd. Daar zal, naast Formule 1, ook de Bundesliga, Engelse Premier League en PDC darts te zien zijn. Lees hier alle verschillende manieren waarop je Formule 1 kunt kijken komend seizoen.