Mario Kart is binnenkort te downloaden op je smartphone!

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Het spel dat ons vroeger vol pompte met spanning en adrenaline: Mario Kart! Na de smartphone-variant Super Mario Run komt Nintendo nu met Mario Kart voor op je telefoon. Het bedrijf is al een tijdje bezig met dit project dat binnenkort te downloaden is!

Vorig jaar februari tweette Nintendo al over een release van een Mario Kart app voor op je smartphone, maar over een exacte releasedatum is nog niks bekend. Wel weten we dat de app voor maart 2019 gereleast zal worden.

We zullen de komende weken vermoedelijk meer te horen krijgen hoe en wanneer we Mario Kart eindelijk op onze smarthpone kunnen spelen. Het idee dat we straks met Bowser, Luigi, Toad, Yoshi en Peach in 150cc karretjes over de baan scheuren maakt bij ons een hoop nostalgische gevoelens los.

Het is dus nog even wachten en niemand weet precies wanneer we de game nou kunnen verwachten. Maar één ding is zeker: wij zijn in ieder geval hyped!

Videoland released 7-delige miniserie Mocro Maffia: Komtgoed

Videoland komt vandaag met een hele aangename verrassing: de 7-delige miniserie Mocro Maffia: Komtgoed. Deze mini-serie is de perfecte voorbereiding op het echte werk....

Investeren in Lego: meer rendement dan goud

Lego, het speelgoed dat goed is voor eindeloos veel jeugdherinneringen, heeft het afgelopen decennium een groter investeringsrendement behaald dan goud. Volwassenen die ermee opgegroeid...

Netflix bevestigt komst shuffleknop in 2021

Eindeloos scrollen is voorbij! Netflix gaat de shuffleknop dit jaar officieel uitbrengen. Deze shuttlefunctie is bedoeld voor mensen die moeite hebben met kiezen. In...